Promoții estivale la Cupio! 29 de lei la o selecție de oje semi și multe alte oferte speciale

Promotii

Luna iulie îți aduce pe www.cupio.ro o serie de campanii promoționale și oferte speciale pe care nu le poți refuza!

Fie că ești pasionată de make-up sau de manichiură, Cupio ți-a pregătit reduceri atractive și surprize de neratat. Iată care sunt ofertele valabile toată luna iulie pe Cupio.ro!

Promoții in iulie la Cupio

În perioada 1-31 iulie beneficiezi de super-reduceri la mai multe colecții de oje semipermanente! Iată care sunt acestea:

Smoothie & Sugar Collection

Două colecții delicioase pentru o manichiură perfectă de vacanță!

Pixie Collection

O colecție de oje holografice, în culori proaspete și cu sclipiri ce formează arcuri de curcubeu.

Disco Collection

Ojele conțin atât pigmenți de culoare, cât și particule bogate dintr-un glitter cu efect special reflectorizant.

Glitter Splash & Sparkling Collection

Le poți purta pe unghii atât la un eveniment de seară, cât și pe timpul zilei, mai ales că elementele strălucitoare pe care le conțin vor reflecta în lumina soarelui. 

Miss Grace

O gamă de oje cu bază transparentă îmbogățită cu particule fine, sidefate și irizatii colorate, ce vor conferi manichiurilor un efect perlat.

Gold Collection

 Culorile foarte pigmentate asigură o acoperire perfectă atât pe unghiile naturale, cât si pe unghiile artificiale.

Mermaid Collection

Mermaid Collection este o gamă de oje tip efect, cu bază transparentă îmbogățită cu particule sclipitoare și irizații colorate, ce vor conferi manichiurilor un efect fin, strălucitor.

Spring Collection

O colecție de primăvară, care ne duce cu gândul la renaștere.

Magnetto Galaxy Collection

Cu ojele Magnetto Galaxy poți obține cu multă ușurință efectul ” wow” al strălucirii ochilor de pisică în câțiva pași simpli. 

Colecția Ce Vor Femeile

Colecția de oje semipermanente care răspunde la una dintre cele mai mari dileme ale bărbaților: Ce vor femeile?

O super colecție de oje semipermanente de efect, ca o explozie de confetti, strălucitoare și colorate, ce aduc bucuria și veselia unui carnaval!

Colecția Hema Free face parte dintr-o nouă generație de produse ce nu conțin HEMA, fiind produse cu formule mai blânde pentru pielea sensibilă, ce reduc riscul apariției alergiilor.

Inspirate din cele mai gingașe combinații de culori, colecțiile oferă o gamă vastă de nuanțe pastelate, jucăușe, dar și romantice.

O colecție care exprimă prestigiu și rafinament, Royal Rubber Base reunește nuanțe sofisticate, romantice, rafinate și, totodată, luxuriante.

La Cupio, fiecare detaliu contează în crearea unei manichiuri perfecte. Alege pensulele premium pentru a-ți duce tehnica la un alt nivel!

Seturile Diva Press-ON nails sunt unghii false de la Cupio, care pot fi aplicate de orice persoană, în confortul locuinței, chiar dacă nu are experiență în domeniul manichiurii!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Cum să ai Glowy Skin în 7 zile

Noi, femeile, visăm mereu la o piele sănătoasă, radiantă și strălucitoare, iar pentru a o obține ajungem adesea în fața unor vitrine de cosmetice (fie ...