Manichiuri de milioane, la propriu! Cele mai scumpe produse de nail-art din lume

Inspire Lifestyle Manichiură

În lumea frumuseții și a luxului, industria manichiurii a creat unele dintre cele mai scumpe și exclusiviste produse. De la oje acoperite cu diamante care costă cât mai multe apartamente la un loc, la servicii de manichiură care impresionează prin prețul lor exorbitant. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai scumpe manichiuri și produse de manichiură din lume, care atrag atenția prin strălucirea lor și sumele incredibile pe care le valorează.

1.000.000 $

Această sticluță de lac de un milion de dolari a fost realizată din 98 de carate de diamante zdrobite și este acoperită cu 1.400 de diamante alese manual.

Azature a lansat această ojă într-un exemplar unic pentru a strânge fonduri caritabile destinate organizației Lupus LA.

250.000 $

Oja Azature Black Diamond este unul dintre cele mai luxoase produse de manichiură din lume. Conține 267 de carate de diamante negre.

Oja a fost lansată în ediție limitată și a atras atenția în mod deosebit atunci când a fost purtata de Kelly Osbourne la premiile Emmy din 2012.


130.000 $

Oja Models Own Gold Rush creată de o marcă britanică a fost lansată în 2012 și conține o combinație de foiță de aur și pulbere de diamant.

Este comercializată într-un recipient din aur, capacul acestuia având încrustate 1.118 diamante mici de 14 carate.

50.000 $

Cherish Me, un salon de beauty din Dubai a oferit posibilitatea femeilor de a avea o manichiură unică, în valoare de 50.000 de dolari.

Iced Manicure a fost unul dintre cele mai scumpe servicii de manichiură oferit de un salon și constă în aplicarea a 10 carate de diamante pe vârful unghiilor. Salonul din Dubai nu mai funcționează în prezent, însă echipa de nail-artiști se deplasează la domiciliile clientelor care își doresc manichiuri luxuriante.

5.000 $

Oja aurie Amor 24 de la Red Carpet Manicure a atras atenția atunci când a fost purtată de Rihanna la Premiile Grammy din 2012.

Cu particule de aur de 24K, această ojă se bucură de popularitate printre iubitorii de lux.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse de manichiură incredibil de scumpe și luxuriante care atrag atenția prin strălucirea lor și prețul lor exorbitant. Pentru cei pasionați de lux și frumusețe, aceste opțiuni oferă o senzație unică și o experiență exclusivistă în domeniul manichiurii.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN