Design de toamnă – Step by Step cu trainerul Maria Dobre

Step by Step

Bună Cupiolinelor! Trainerul Cupio, Maria Dobre, a pregătit pentru voi un tutorial Step by Step, cu un design de toamnă folosind produse de top din gama Cupio!

Sperăm să vă placă și să vă inspire în perioada răcoroasă ce va urma!

Pasul 1: Acoperim unghia în întregime, folosind gelul color One Layer Hunter Green. Polimerizăm 30 de secunde în lampa LED. Un strat este suficient pentru o acoperire perfectă!

Pasul 2: Peste stratul de dispersie al gelului One Layer aplic folie de transfer prin miscări rapide și ușoare de apăsare pe suprafața tipsului. Folosesc nuanța arămie și pe cea aurie din noul set de folii – 10 satin.

Pasul 3: Aplic un strat de finish mat satinat: Satinelle Ultra Matte Finish. Polimerizez 60 de secunde în lampa LED.

Pasul 4: Marchez treimea tipsului cu o linie verticală, după care acopăr toată treimea folosind gelul One Layer Hunter Green. Polimerizez 30 de secunde în lampa LED și acopăr cu top Diamond.

Pasul 5: Cu gelul de pictură Cupio White, pictez frunze folosind pensula 5/0. Polimerizez din când în când, câte 10 secunde în lampa LED, pentru a stabiliza pictura.

Pasul 6: Pictez conturul și câteva detalii ale unora dintre frunze, folosind pensula 5/0 și noul gel de pictură Cupio Dark Black. Acesta are o consistență ideală pentru a trasa linii subțiri. Polimerizez 30 de secunde în lampa LED și designul nostru este gata.

Jocul de mat-lucios face ca acest model să fie special, iar nuanțele foliilor de transfer ne duc cu gândul la culorile frunzelor de toamnă!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN