Declară-ți iubirea pentru produsul favorit și îl poți câștiga!

Concursuri

Februarie este luna iubirii, o lună în care, mai mult ca oricând, îndrăgostiții își declară dragoste veșnică, mai cu seamă în ziua de 14 februarie – când Valentine’s Day este celebrat în întreaga lume, dar și pe 24 februarie – când iubirea este sărbătorită în mod tradițional în România – sub denumirea de Dragobete.

Importată de la americani, sărbătoarea de Valentine’s Day a început să fie celebrată anual, în Europa și nu numai, pe data de 14 februarie. Românii au împrumutat și ei modelul american, celebrând Valentine’s Day la această dată, dar nu au uitat nici de Dragobete, sărbătoarea puternic înrădăcinată în cultura română. Dragobetele este un personaj transmis din generație în generație de la vechii daci, transformat mai apoi într-un protector al tinerilor și patron al iubirii.

În luna iubirii, CUPIO îți aduce CADOU produsul IUBIT! 💕

Cum? Printr-un concurs care se desfășoară în perioada 10-14 februarie 2020.

Câte un singur câștigător va fi ales, zilnic, în intervalul 10-14 februarie (zile lucrătoare*), prin tragere la sorți cu random.org. Numele fiecăruia va fi afișat pe pagina de Facebook Cupio.

Ce trebuie să faci? O mică declarație de dragoste pentru… produsul preferat. 💕 

Pentru a participa la concurs trebuie să urmezi pașii de mai jos:

• Accesează pagina www.cupio.ro
• Înregistrează-te cu contul tău de client / Dacă nu deții un cont de client, creează-ți unul completând datele solictate la crearea contului.
• După ce te-ai înregistrat, lasă un review la produsul pe care îl iubești sau… mai bine spus, fă-i o declarație de dragoste!

Atenție! Se va lua în considerare un singur review – primul review – pentru un singur produs, plasat în ordine cronologică pentru ziua în curs.

Concursul este supus unui Regulament

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN