De ce produse ai nevoie pentru o manichiură perfectă, acasă

Manichiură Unghii cu gel

Nu sunt multe lucruri care să îmbunătățească instant starea de spirit a unei femei…😊 (mâna sus ✋ cine e de acord). Însă orice procedură de îngrijire ce o face să se simtă frumoasă și feminină îi va activa instant starea de bine!

O tunsoare, o coafură, o ședință de SPA sau o manichiură nouă sunt câteva exemple ale metodelor care pot 100% să le binedispună pe reprezentantele sexului frumos.

Iar pentru cele care vor să economisească și să reducă vizitele la salonul de beauty există varianta răsfățului binemeritat… acasă. În confortul locuinței, o femeie se va simți extraordinar de bine dacă reușește să își realizeze singură o coafură nouă, să își pregătească un ritual de îngrijire, o sesiune de SPA sau să își facă singură manichiura.

Desigur, poate că veți spune că o manichiură cu ojă clasică, realizată acasă, nu este la fel de rezistentă ca cea profesionala, de la salon. Însă acum, femeile au ocazia de a-și face chiar ele manichiura cu gel sau cu ojă semipermanentă acasă, folosind kituri speciale, astfel încât aceasta să reziste la fel ca manichiura realizată la salon.  

Cum îți faci singură manichiura cu gel

Manichiura cu gel sau cu ojă semipermanentă nu este imposibil de realizat. Dacă ești începătoare, ai nevoie doar de răbdare, atenție la detalii și de produsele potrivite.

Cu puțin ajutor din partea profesioniștilor, pe care îl poți urmări în tutorialele Cupio, vei reuși să ai o manichiură cât mai corectă!

Pentru a vedea toți pașii necesari pentru manichiura cu ojă semipermanentă, urmărește acest video:

Un alt tutorial video este disponibil aici

Dacă te simți ambițioasă, poți încerca și realizarea apexului, pentru rezultate ca la salon. Iată cum se formează apexul:

Produse necesare pentru manichiura semipermanentă

În momentul în care te-ai decis să îți faci manichiura singură, acasă, este nevoie să îți procuri tot ”arsenalul” necesar. Pentru a nu da greș, informează-te în detaliu de tot ceea ce ai nevoie.

Pentru curățarea și pregătirea unghiei, asigură-te că ai un pusher de cuticule, o forfecuță de cuticule, pile și buffere, iar opțional poți alege o freză electrică ce ți-ar putea simplifica procesul de curățare a cuticulelor. Îți recomandăm freza electrică stilou.

Citește mai mult în articolul Ustensile necesare pentru unghiile cu gel

După ce ai pregătit unghia și vrei să treci la etapa următoare, ai nevoie de materia primă. Pentru a-ți fi mai ușor, poți opta pentru kituri care conțin produsele de care ai nevoie.

Mai jos sunt câteva sugestii de kituri de ojă semipermanentă sau kituri de gel UV.

Kit Homemade Nails

Include o culoare de ojă semipermanentă, la alegere, o bază, un top coat pentru sigilarea manichiurii și o lampă led, perfectă pentru manichiura cu gel la domiciliu.

Comandă kitul pentru acasă

Kit manichiură semipermanentă lampă led

Conține bază și top de sigilare, o culoare de ojă semipermanentă la alegere, o pilă de unghii, un buffer, o lampă LED, un cleaner și o cutie de șervețele perforate.

Vezi prețul kitului

Kit manichiură pentru începători

Include soluțiile de pregătire a unghiei (Nail Prep și Nail Bonder), un gel de bază Ultra Strong, un gel colorat (culoare la alegere), un top coat de sigilare Super Shiny și o lampă led.

Comandă kitul pentru acasă

Kit manichiură One Step acasă

Kitul conține două oje semipermanente One Step (care nu necesită bază și top coat), o lampă led, o pilă și un buffer pentru unghii.

Comandă kitul de manichiură

Kit manichiură Macarons Collection

Poartă o manichiură veselă și… delicioasă! Kitul conține trei oje semipermanente din colecția Macarons (culori la alegere), o bază, un top coat, o lampă led și o pila pentru unghii.

Comandă kitul acasă

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN