Aparatură pentru manichiură, necesară în orice salon de frumuseţe

Manichiură

Manichiura este o componentă importantă şi chiar indispensabilă în orice salon de frumuseţe. Ca fel ca orice alt domeniu, se dezvoltă odată cu cerinţele exigente ale clientelor. Pentru ca această ramură a salonului de frumuseţe să prospere este nevoie, în primul rând, de tehniciene profesioniste, care să realizeze manichiuri corecte şi cât mai creative sau originale, atunci când clientele îşi doresc ceva spectaculos.

Pe lângă pregătirea profesională şi perfecţionarea permanentă a tehnicienelor, un rol foarte important o joacă şi aparatura pe care acestea o au la dispoziţie. Calitatea instrumentelor folosite este strâns legată de rezultatele finale.

300x600_adSă luăm de exemplu freza electrică, un must pentru orice tehniciană. O freză silenţioasă dar puternică, este ideală pentru a obţine rezultate profesionale de înaltă precizie. Tocmai de aceea, de curând, poţi regăsi, în portofoliul nostru de produse, o freză creată dupa exigenţele şi standardele de calitate Cupio. Cu un design ultramodern, freza electrică Cupio ProSpeed atinge 30.000 RPM, fiind silenţioasă şi având vibraţii reduse. Încă un aspect foarte important de care am ţinut cont: să îţi oferim cel mai bun raport calitate-preţ. 😉

Trecem cu viteza Cupio ProSpeed la un alt produs ce nu lipseşte de pe masa de manichiură: lampa cu lumină ultravioletă, folosită la polimerizarea gelurilor UV sau a ojelor permanente. Şi aici, calitatea joacă un rol important. Este de preferat să aibă tăviţă detaşabilă, lucru ce te ajută să o foloseşti mai uşor pentru realizarea pedichiurii. În plus, te poţi bucura şi de un design atrăgător şi modern al lămpii, pentru că şi aspectul contează, nu-i aşa? 😀

Trecând la lucruri mai „murdare”, atunci când vine vorba de strângerea prafului rezultat după pilirea straturilor de gel sau acril, un mod profesionist de a „scăpa” de aceste reziduuri este de a folosi un aspirator de praf, mare sau mic, în funcţie de nevoi.

Iar după orice sesiune de manichiură sterilizarea instrumentelor este obligatorie, pentru a proteja sănătatea viitoarelor cliente. De aceea, pupinelul sau sterilizatorul de manichiura nu trebuie de asemenea să lipsească din portofoliul oricărui salon profesionist.

Aceasta este o parte din aparatura pentru unghii ce ar trebui să se regăsească orice salon de frumuseţe.

Îţi dorim inspiraţie şi rezultate spectaculoase! 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN