Cine sunt câștigătorii tombolei organizate de Black Friday

Concursuri

Dragi clienți,

Anul acesta, de Black Friday, clienții Cupio au avut oportunitatea de a-și transforma cumpărăturile în premii! Toate persoanele care au făcut minim o comandă pe www.cupio.ro, în perioada 10-12 noiembrie, au intrat automat într-o tombolă pentru câștigarea a 10 vouchere valorice (1 voucher/câștigător) care pot fi utilizate doar pe www.cupio.ro. Valoarea voucherelor câștigate este echivalentă cu valoarea comenzii plasate de către fiecare câștigător în parte.

UPDATE – Cine sunt câștigătorii

Cristina Aldea – ID comandă 1BFXQNXN
Ramona Miclean – ID comandă 283PG0KK
Patricia Ciui – ID comandă GF1WZ82T
Oana Muresan – ID comandă NFITX5C5
Ionela Gabor – ID comandă XP57DM2Q
Ioana Ungur – ID comandă T2QFCYOH
Trasca Maria Nicoleta – ID comandă 7OL0268Z
Dulau Adela – ID comandă OFMDXVTP
Alexandra Horatau – ID comandă 16E9WEMG
Cristina Dulgheru – ID comandă CV2S17R0

Felicitări! Veți fi contactați prin e-mail pentru a intra în posesia premiilor.

__________________________________________________________________________________

Detalii despre Campanie și Regulamentul acesteia, mai jos:

  • 1.ORGANIZATOR

Campania “BLACK FRIDAY: TRANSFORMĂ-ȚI CUMPĂRĂTURILE ÎN PREMII!” este organizată în perioada 10.11-12.11.2023 pe platforma online www.cupio.ro, pe pagina de Blog (https://blog.cupio.ro/) și rețelele de socializare Cupio, fiind concepută şi administrată de către S.C. RAZADI SRL, persoană juridică, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/3001/2006, având CUI: RO19051501.

Extragerea va avea loc în data de 15 decembrie 2023.

Campania se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.

  • 2. LOCUL DE DESFĂȘURARE

Campania se desfășoară pe platforma online www.cupio.ro, pe pagina de Blog (https://blog.cupio.ro/) si retelele de socializare Cupio, în perioada 10.11-12.11.2023.

  • 3. PERIOADA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

3.1. Intervalul de desfășurare a campaniei este 10.11-12.11.2023.
3.2. Orice persoană fizică sau juridică care plasează cel puțin o comandă pe www.cupio.ro începând cu data de 10.11.2023 și până în data de 12.11.2023 inclusiv va fi înscrisă automat în campanie. Participarea la Campanie nu este condiționată de achiziția vreunui produs anume sau de un număr limitat de comenzi plasate.
3.2. Participanții trebuie să dețină cetățenie sau rezidență romană, participanții putând fi doar persoane fizice și juridice cu resedință/sediu în România.
3.3. Datele furnizate de participanți trebuie să fie corecte, complete și conforme cu realitatea.
3.4 Câștigătorul/câștigătoarea va fi ales/aleasă în data de 15 decembrie 2023, prin tragere la sorți online, pe baza numarului de comanda. Câștigatorul/câștigătoarea va fi
contactat/ă telefonic sau prin e-mail și va fi afișat pe Blogul Cupio (https://blog.cupio.ro/) și pe rețelele de socializare Cupio.

  • 4. ÎNSCRIEREA IN CAMPANIE

4.1. Pentru a participa la concurs, în funcţie de specificul acestuia, participanţii trebuie:

  • să acceseze pagina www.cupio.ro
  • să se înregistreze cu contul de client / În situația în care persoana nu deține un cont client pe site-ul Cupio, aceasta trebuie să își creeze un cont, completând datele solictate la crearea contului.
  • să plaseze minim o comandă pe www.cupio.ro în perioada 10.11.2023 – 12.11.2023. Vor participa automat la tragerea la sorţi doar persoanele care au o comandă/achiziţie finalizată, încasată, livrată și nereturnată.
    4.2. Prin inscrierea in campania promotionala, participanţii își dau acordul expres pentru utilizarea datelor personale.
    4.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a utilizatorilor ce nu respecta cerinţele campaniei.
    4.4. Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit desfasurarii campaniei şi prezentului regulament. Organizatorul consideră înscrierea in campania promotionala ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte.
    4.5. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

  • 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. Poate participa la acestă campanie orice persoană fizică din România, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora.

  • 6. PREMII

6.1. 10 vouchere valorice în valoarea comenzii plasate, ce pot fi utilizate doar pe www.cupio.ro.
6.2. Valoarea voucherelor castigate va fi echivalenta cu valoarea comenzii plasate de catre fiecare castigator in parte.
6.2. Valabilitatea voucherului este de 3 luni de la data înmânării premiului.
6.3. Valoarea voucherului nu include taxa de transport.

  • 7. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI/CÂȘTIGĂTOAREI

7.1. Câștigătorul/Câștigătoarea va fi ales/aleasă în dată de 15 decembrie 2023, prin tragere la sorți cu ajutorul platformei www.random.org sau www.miniwebtool.com/random-picker cu ajutorul numărului de comandă.
7.2. Câștigătorul/Câștigătoarea va fi contactat/ă telefonic sau prin e-mail și va fi afișat/ă pe pagina de Blog Cupio (https://blog.cupio.ro/) și pe rețelele de socializare Cupio.
7.3. În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani şi/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nicio situaţie, cedarea premiului câştigat către unul sau mai mulţi terţi.
7.4. În cazul în care persoana declarată câștigătoare nu poate fi contactată din motive neimputabile oragnizatorului, cum ar fi dar fără a se limita la număr de telefon greșit, adresa de e-mail incorectă și dacă în termen de 15 zile de la momentul afișării rezultatelor concursului nu contactează organizatorul pentru revendicarea premiului sau nu transmite datele de livrare, premiul câștigat va fi realocat către persoană rezervă extrasă urmând același proces de contactare.

  • 8. VALIDAREA CÂȘTIGĂTORULUI/CÂȘTIGĂTOAREI

8.1. Validarea Câștigătorului/Câștigătoarei se va face pe baza adresei de e-mail și a următoarelor documente:

  • un document de identitate valabil

  • 9. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

9.1. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:
Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind adresei de e-mail pe care candidaţii o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câștigătorul/Câștigătoarea îşi dă, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, nr. de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiului stabilit prin acest Regulament;
9.2. Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câștigătorului/Câștigătoarei şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.
9.3. Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, că datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală la adresa de mail date.personale@cupio.ro
9.4. Participanţii au, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

  • 10. LITIGII

10.1. Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
10.2. Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.
10.3. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.
10.4. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.
10.5. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.
10.6. Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.
10.7. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.
10.8. Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune.

  • 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

11.1. Regulamentul concursului este disponibil pe www.cupio.ro și pe Blog.
11.2. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.
11.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.
11.4. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.
11.5. În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiul câștigat nu se va acorda.
11.6. Contact:

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de mail: monica.rosianu@cupio.ro.
CONDUCEREA UNITATII S.C. RAZADI S.R.L.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN