Cursuri acreditate de manichiură, în Iași

Manichiură

Visezi la o carieră în domeniul manichiurii? Vrei să cunoști bazele meseriei de technician-protezist și mai apoi să te perfecționezi în acest domeniu? Dacă ești din Iași, ai ocazia de a învăța totul despre manichiura perfecta de la unul dintre cei mai buni traineri Cupio – Veronica Moraru.

Vino la Academia Veronica Moraru, situată pe strada Octav Mayer nr.3, în Iași, și înscrie-te la cursul de care ai nevoie! Fie că îți dorești un curs de Stilist-Protezist unghii de bază, fie un curs de perfecționare, trainerul Cupio te va învăța cele mai bune tehnici de lucru pentru ca tu să devii un adevărat profesionist!

Cursurile de baza au o durată de 6 zile și se desfășoară doar la sediul Academiei, iar cursurile de perfecționare cu diferite tematici actualizate pot fi desfășurate și online sau în alte orașe, în funcție de programa de cursuri. Poți urmări informații despre toate aceste cursuri pe pagina de Facebook Veronica Moraru Nails.

Informații utile despre cursuri

Cursurile de bază cu diploma acreditată se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani și au finalizat 10 clase, iar cursurile de perfecționare sunt destinate celor care au deja o experiență în domeniu și doresc să își actualizeze tehnicile de lucru.

Pentru cursurile de bază se oferă diplomă acrediatată ANC, iar pentru cele de perfecționare se oferă diplomă de participare.

Despre Academia Veronica Moraru

Academia Veronica Moraru este dotată cu aparatură performantă de ultimă generație. Cursantele beneficiază, în cadrul Academiei, de absolut toate materialele necesare pentru desfășurarea cursului. Se lucrează doar cu produse Cupio, atât la cursurile de bază, cât și la cele de perfecționare.

”Academia oferă 6 cursuri gratuite, anual, pentru persoanele ce provin din medii defavorizate”, a spus trainerul Veronica Moraru.

Programul cursurilor până la finalul anului 2021 este disponibil mai jos:

Pentru detalii despre cursuri apelați numărul de telefon 0755030619 sau contactați trainerul la adresa de e-mail office@vmnails.ro.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN