Cupio susține campionii de aur ai României, de la Fundația de Abilitare Speranța. Foto

Din comunitate

Cupio susține performanța, așa că a sprijinit participarea campionilor Fundației de Abilitare Speranța la concursurile internaționale Special Olympics din Ucraina și Lituania, acolo unde, în ciuda dizabilităților pe care le au, au arătat că sunt adevărați învingători. Sub îndrumarea antrenorului Marius Pîrjol, kinoterapeutul Fundației, sportivii au adus României nu mai puțin de 14 medalii.

La concursul internațional Special Olympics Odessa (Ucraina) au câștigat 8 medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint și 3 de bronz.

La concursul internațional Special Olympics Lituania, campionii Fundației de Abilitare Speranța au mai adus României 6 medalii, 5 de aur și una de bronz.

Întâmpinați cu brațele deschise și cu bucurie, campionii au sărbătorit victoria alături de echipa de rugby Timișoara Saracens. Reprezentanții Cupio  le-au fost alături la ceremonia de premiere.

”Cupio susține performanța și are încredere in copiii, părinții și antrenorii care fac parte din acest frumos proiect Ambasadorii Speranței. De aceea, sprijină participarea acestora la competiții internaționale, astfel încât Timișoara (implicit România) este reprezentată cu succes în lume.

Ambasadorii Speranței este o echipă de sportivi de performanță, care în ciuda dizabilității lor au arătat tuturor că ei pot. La fiecare concurs la care participă se întorc victorioși.

Suntem fericiți și onorați de prezența noastră alături de voi! Felicitări întregii echipe care face posibilă obținerea unor astfel de rezultate!

Bravo, copii frumoși!”, a transmis Bianca Potyesz, HR Manager Cupio.

Fundaţia de Abilitare „Speranţa” este o organizaţie neguvernamentală cu peste 20 de ani de activitate în sprijinul copiilor cu nevoi speciale şi al familiilor acestora, având ca misiune includerea acestor copii ȋn școli și grădiniţe obișnuite, precum și schimbarea mentalităţii și atitudinii faţă de ei.

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN