Cum să faci o manichiură îndrăzneață de vară. Step by Step cu Eliza Șerban

Manichiură Step by Step

Hello, girls!

Sunt Eliza Șerban, trainer Cupio, și sunt aici pentru voi în încercarea de a vă motiva să folosiți cât de mult se poate culorile neon.

Anumite astfel de nuanțe nu se cer foarte des în munca de salon, însă vă încurajez să îndrăzniți să le purtați, mai mult ca oricând, în sezonul estival!

Eu încerc să profit cât se poate de mult de cele 3 luni de vară și fac tot ce pot sa îmi conving clientele să folosim nuanțele neon, căci dacă nu acum… atunci când?

Astăzi o sa facem un step by step cu doua nuanțe îndrăznețe. Este un model simplist, însă de foarte mare contrast și efect, așa că vă invit să-l încercam împreună.

Pasul 1. Am aplicat pe tips un strat de ojă semipermanentă Milky White. Aceasta este o culoare translucidă, care oferă un aspect natural unghiei. Este minunata și merită încercată.

Pasul 2. Am aplicat pe un colț al unghiei, într-o formă alungită, rotunjită, un strat de ojă semipermanentă Baby Flame Scarlet. Am polimerizat 30 secunde în lampa led.
*Puteți folosi și culoarea Heat Waves din colecția Neon, Baby! – disponibilă în ediție limitată pe www.cupio.ro.

Pasul 3. Cu un gel negru de pictură am început să pictez, lăsându-mă condusă de forma pictată mai devreme. Liniile vor fi trasate neuniform, după plac. Am folosit pentru aceste detalii o pensulă 00 Kolinsky.

Pasul 4. După ce am terminat de pictat așa cum ne-am imaginat fiecare cât de mult sau de puțin negru este necesar pentru fiecare lungime de unghie a clientei, aplicăm un finish. Eu am optat pentru unul mat și anume – Perfect Matte Finish. Am polimerizat 1 min și 30 secunde în lampa led, am șters dispersia cu cleaner, et voila! 🧡

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN