Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de vineri, 19 ianuarie 2018

Deoarece ne confruntăm cu problema îngrijirii și dezinfectării pensulelor, astfel încât acestea să reziste cât mai mult în trusa noastră de makeup, ne-am gândit că ar fi util să vă povestim puțin despre modul de curățare și soluțiile potrivite pentru îndepărtarea fardurilor uscate cât și a celor cremoase.

Este absolut necesar și important să curățăm pensulele după fiecare utilizare deoarece astfel putem evita dezvoltarea bacteriilor și a impurităților din perii pensulelor.  În plus, pensulele vor avea o durabilitate mai lungă în timp și ne putem bucura mai mult de ele.

Îți oferim două variante de curățare a pensulelor,  potrivite atât pentru îndepărtarea  produselor uscate și prăfoase cât și pentru îndepărtarea produselor cremoase și rezistente:

Soluție curățare pensule makeup Cupio

Este o soluție care curăță în profunzime pensulele, menține și protejează părul pensulei de machiaj și este creată după o formulă specială de uscare rapidă. Poate fi folosită atât pentru pensulele din păr natural cât și pentru cele din păr sintetic. În plus, conține ulei de eucalipt, care lasă un parfum răcoritor și plăcut. Pensula poate fi folosită în 30 de secunde. Este recomandată pentru îndepărtarea produselor uscate.

Soluție pentru pensule makeup Cupio Easy Pro

Este o soluție purificatoare pentru degresarea pensulelor, cu uscare rapidă, și este recomandată pentru îndepărtarea produselor cremoase cum sunt fardurile cremă, gelurile sau eyelinerele. Funcționează foarte bine și pentru produsele waterproof care sunt mai greu de îndepărtat. Easy Pro nu conține alcool sau parabeni, împrospătează și protejează părul natural sau sintetic al pensulelor.

Modul de curățare al pensulelor este foarte simplu și rapid. Aveți nevoie de un șervețel de hârtie, o pensulă murdară și o soluție pentru curățare. Poziționăm pensula pe un șervețel, pulverizăm 2-3 pufuri din soluție direct pe pensulă, iar apoi prin mișcări circulare (pentru pensulele rotunde) și mișcări succesive stânga –dreapta (pentru pensulele plate), curățăm pensula . Este foarte important să nu punem presiune când curățăm pensula pentru că riscăm să o deteriorăm. Mișcările trebuie să fie foarte ușoare și curățăm până nu mai rămâne deloc produs pe șervețel.

Voi cum vă  îngrijiți pensulele, Cupiolinelor? 🙂

 

Comentarii