Cum cureți și întreții profesional pensulele pentru machiaj?

Make-up Tips & Tricks Make-Up

Deoarece ne confruntăm cu problema îngrijirii și dezinfectării pensulelor, astfel încât acestea să reziste cât mai mult în trusa noastră de makeup, ne-am gândit că ar fi util să vă povestim puțin despre modul de curățare și soluțiile potrivite pentru îndepărtarea fardurilor uscate cât și a celor cremoase.

Este absolut necesar și important să curățăm pensulele după fiecare utilizare deoarece astfel putem evita dezvoltarea bacteriilor și a impurităților din perii pensulelor.  În plus, pensulele vor avea o durabilitate mai lungă în timp și ne putem bucura mai mult de ele.

Îți oferim o varianta de curățare a pensulelor,  potrivită atât pentru îndepărtarea  produselor uscate și prăfoase cât și pentru îndepărtarea produselor cremoase și rezistente:

Soluție pentru pensule makeup Cupio Easy Pro

Este o soluție purificatoare pentru degresarea pensulelor, cu uscare rapidă, și este recomandată pentru îndepărtarea produselor cremoase cum sunt fardurile cremă, gelurile sau eyelinerele. Funcționează foarte bine și pentru produsele waterproof care sunt mai greu de îndepărtat. Easy Pro nu conține alcool sau parabeni, împrospătează și protejează părul natural sau sintetic al pensulelor.

Modul de curățare al pensulelor este foarte simplu și rapid. Aveți nevoie de un șervețel de hârtie, o pensulă murdară și o soluție pentru curățare. Poziționăm pensula pe un șervețel, pulverizăm 2-3 pufuri din soluție direct pe pensulă, iar apoi prin mișcări circulare (pentru pensulele rotunde) și mișcări succesive stânga –dreapta (pentru pensulele plate), curățăm pensula . Este foarte important să nu punem presiune când curățăm pensula pentru că riscăm să o deteriorăm. Mișcările trebuie să fie foarte ușoare și curățăm până nu mai rămâne deloc produs pe șervețel.

Voi cum vă  îngrijiți pensulele, Cupiolinelor? 🙂

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN