Ce culoare de ojă semipermanentă ți se potrivește în funcție de zodie

Inspire Lifestyle Manichiură

Sensibile, iubitoare, modeste, visătoare, pasionale, puternice, pragmatice sau îndrăznețe, toate femeile adoră să se îngrijească și să-și pună în valoare trăsăturile care le reprezintă cel mai bine. În funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut, femeilor li se potrivesc anumite culori pe care aleg să le poarte atât în ceea ce privește vestimentația, cât și manichiura.

Iată care sunt culorile de oje semipermanente potrivite pentru fiecare zodie în parte:

Semnul pasiunii și al entuziasmului, Berbecul îndrăzneț adoră să iasă în evidență, să se afirme. Culoarea preferată a celor născute în această zodie este roșu. O femeie Berbec va opta mereu pentru o manichiură îndrăzneață, realizată cu nuanțe intense de oje semipermanente, cum ar fi roșu electric sau portocaliu.

                Cupio to go! Apple Red

Taurii iubesc natura și, tocmai de aceea, nuanțele verzi sau cele pământii îi descriu cel mai bine. O femeie Taur se va simți în largul ei dacă va purta pe unghii una dintre culorile ce guvernează această zodie. O manichiură de culoare verde sau smarald este alegerea ideală.

Despre Gemeni se spune că au caracter dual, o personalitate schimbătoare. De asemenea, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt pline de viață, astfel că lor li se potrivesc culorile vii, deschise. Galbenul, de exemplu, cu tonurile sale variate, este culoarea specifică a gemenilor. Elementele de galben în combinație cu alte culori puternice vor reflecta personalitatea complexă a zodiei.

   Cupio gel color ultra pigmentat Yellow

Firi loiale și cu o sensibilitate aparte, persoanele născute în zodia Racului se simt foarte bine în spațiile unde predomină culoarea albastru. Femeile Rac preferă albastrul deschis, care este o culoare liniștitoare și le inspiră. O manichiură în tonuri blânde de albastru și argintiu este ideală pentru o femeie născută sub acest semn zodiacal.

Simbol al regalității, Leul exprimă puterea, eleganța și prestigiul. Nativii acestei zodii au o personalitate cu adevărat strălucitoare și le place să iasă în evidență. O manichiură aurie sau în combinație de roșu cu auriu va evidenția personalitatea puternică a femeii din zodia Leu.

Modeste și practice, Fecioarele adoră eleganța, dar sunt în același timp foarte determinate. Culoarea care le reprezintă cel mai bine este verde. O ojă semipermanentă verde închis va reflecta deopotrivă eleganța și perfecționismul ce caracterizează zodia Fecioarei.

Balanțele sunt romantice și iubitoare, de aceea culoarea roz le definește cel mai bine. Feminitatea doamnelor sau domnișoarelor născute în zodia Balanței poate fi pusă în valoare prin alegerea unor tonuri calde de roz sau chiar de albastru deschis – nuanță ce reflectă pacea și liniștea interioară.

              Cupio Dark Purple

Culorile închise cu o notă obscură, enigmatică, sunt potrivite pentru femeile născute sub semnul Scorpionului. Kiturile de oje semipermanente ce conțin nuanțe de mov, albastru închis sau gri, dar și cele de culoare neagră sunt potrivite pentru obținerea unei manichiuri misterioase.

Culoarea caracteristică a zodiei Săgetător este albastru. Femeile născute în această zodie au o imaginație bogată, sunt sensibile și deschise la provocări. O manichiură de culoare albastru închis sau gri antracit va scoate la iveală stăpânirea de sine și pragmatismul de care dau dovadă femeile Săgetător.

Femeile Capricorn sunt înțelepte și practice, ceea ce înseamnă că preferă culorile de oje care se potrivesc atât pe timpul zilei, cât și pe timpul serii. Movul de culoarea lavandei sau movul pal le va da o notă nici prea îndrăzneață, nici prea conservatoare femeilor din zodia Capricorn.

Culoarea turcoaz este potrivită pentru femeile născute în zodia Vărsător, datorită spiritului îndrăzneț caracteristic acestui semn zodiacal. Nonconformiste din fire, femeile Vărsător au curajul de a purta și nuanțe de neon de albastru cobalt, fucsia sau galben, pe unghiuțe.

Unghiile cu gel pastel sunt rezervate pentru ultimul semn al zodiacului. Femeile Pești sunt firi romantice, visătoare și sensibile, de aceea preferă culorile roz deschis, lila și alte combinații de nuanțe primăvăratice.

                                                                  culori pastelate – Macarons Collection

Paragraf

Sensibile, iubitoare, modeste, visătoare, pasionale, puternice, pragmatice sau îndrăznețe, toate femeile adoră să se îngrijească și să-și pună în valoare trăsăturile care le reprezintă cel mai bine. În funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut, femeilor li se potrivesc anumite culori pe care aleg să le poarte atât în ceea ce privește vestimentația, cât și manichiura.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN