Care sunt ojele semipermanente în tendințe, primăvara?

Lifestyle Manichiură

Primavara este anotimpul culorilor, al renașterii și al veseliei, așa că nu e deloc greu de imaginat cum trebuie să arate o manichiură de primăvară. Dar care sunt, mai exact, cele mai trendy culori de ojă semipermanentă de primăvară?

Unele persoane ar spune că cele mai potrivite culori de primăvară sunt cele pastelate, iar altele ar opta și pentru culorile vii, intense, care le amintesc cât de frumoasă este viața și cât de intens trebuie ea trăită în fiecare clipă.

O ojă semipermanentă 3 in 1 de primăvară poate avea cromatică roz, albastră, verde, portocalie, galbenă, roșu corai sau mov. Condiția este ca aceste tonuri de culoare să fie unele pastelate sau cât mai deschise – vii, intense, și nicidecum închise.

Tipuri de oje semipermanente

Daca optați pentru oje semipermanente de la Cupio, trebuie să știți că aici găsiți o varietate de nuanțe și colecții diverse de: nuanțe pastelate, de primăvară, vară și chiar cu sidef ori particule fine, de glitter. Există oje semipermanente simple, care necesită folosirea unei baze și a unui top coat, dar și oje semipermanente 3 in 1, care nu mai au nevoie de aplicarea suplimentară a altor produse pe unghii. Ele se pot aplica pe unghii într-un singur strat sau în două straturi, fără bază sau top coat.

Colecții de oje semipermanente de la Cupio

Multitudinea de nuanțe de oje semipermanente de la Cupio oferă posibilitatea oricărei femei să își găsească aici culorile preferate pe care dorește să le poarte pe unghii.

Colecțiile de oje semipermanente sunt structurate pe culori pastelate – Macarons Collection, Spring Collection, culori sidefate – Winter Collection și Emotions Collection, culori cu particule de gliiter și multe alte sute de nuanțe ce fac parte din gama profesională de oje semipermanente Cupio To Go!

Avantajele unei oje profesionale

Avantajele unei oje semipermanente profesionale sunt numeroase, mai ales dacă facem o comparație între acestea și lacurile de unghii clasice. Cum se diferențiază o ojă semipermanentă profesională de una clasică? Cel mai potrivit răspuns ar fi acesta: prin rezistența extraordinară pe care o are, păstrându-se pe unghii timp de 3-4 săptămâni.

Femeia modernă alege o ojă semipermanentă în locul unui lac de unghii clasic și pentru că prima oferă un luciu aparte unghiilor și un aspect estetic pentru mai multă vreme.

Ojele semipermanente sunt ușor de aplicat, astfel că au început să fie folosite nu doar de profesioniștii de la saloane, ci și de femeile care vor să își facă manichiura singure, acasă. Pentru ele exista kituri speciale ce includ toate accesoriile și echipamentele necesare pentru realizarea unghiilor cu ojă semipermanentă.

Ojele semipermanente îmbină ușurința aplicării unui lac de unghii clasic cu rezistența unui gel UV. În funcție de necesitate, culorile se pot aplica într-un singur strat sau în două straturi. În plus, sunt compatibile și în formulele de lucru combinate – adică se pot aplica și pe manichiurile lucrate cu acryl gel, cu condiția ca gelul de finish folosit să fie unui flexibil.

Idei de manichiuri pentru primăvară

Cele mai dorite culori, primăvara, sunt atât cele pastelate, cât și cele mai stridente, care atrag privirile și se asortează cu florile multicolore ce apar în sezonul călduros.

Una dintre cele mai alese culori din portofoliul Cupio, perfectă pentru o manichiură de primăvară, este oja semipermanentă Ferrari. Un rosu deschis, intens, care nu se va demoda niciodată, potrivit atât pentru primăvară, cât și pentru vară.

Primăvara se poartă și manichiurile în nuanțe pastelate, cum sunt cele din colecția Macarons sau cele colorate, cum sunt nuanțele din noua colecție de oje semipermanente – Spring. Aceasta este și o colecție aniversară, lansată de brandul românesc la împlinirea a 9 ani de activitate.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN