Caravana Cupio primește un BIG LIKE :)

Din comunitate

Caravana Cupio a ajuns, în weekendul ce tocmai a trecut, în primele trei orașe: Suceava, Iași și Bacău, unde am organizat primele seminarii gratuite de unghii tehnice și nail-art.

Trainerii Cupio, Cristina Popescu și Maria D., au realizat demonstrații de:  construcție în gel, pătrat rusesc și french cu efect creponat, migdală de salon cu design vintage, din geluri de pictură Cupio, nail-art tradițional românesc și nail-art cu tematică de iarnă.

Suntem mândri că am cunoscut femei deosebite, frumoase, talentate și dornice de a se dezvolta profesional.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și abia așteptăm să revenim.

Următoarele seminarii le organizăm cu forte proaspete, în anul ce vine.

Cât despre seminariile ce tocmai s-au încheiat… preferăm să le lăsăm pe câteva dintre participante să spună cum s-au simțit. Mai jos poți citi mai multe! 🙂

Imbrea Gabriela:

„Big like!”

Birti Iuliana:

„Sunt foarte mândră că mă enumăr printre norocoasele care au participat azi la seminarul Cupio. A fost o experiență neașteptat de plăcută, deoarece sunt la început de drum în privința unghiuțelor. Tot ce am văzut și am auzit azi îmi va fi de ajutor în viitor. Mulțumesc echipei Cupio pentru șansa și oferta de a participa la seminar!”

Anani Mădălina:

„Trainerii au fost foarte drăguți și au explicat pe înțelesul tuturor, fiecare pas în parte. Multe idei noi și tehnici utile. Mulțumim!”

Davidescu Elena:

„Seminarul a fost foarte frumos, am primit multe informații despre produse dar și mici trucuri de viteză și de îmbunătățire a tratamentului pentru unghii false și nu numai. Felicitări și mulțumesc pentru această experiență. Pe Cristina o urmăresc mereu pe facebook, îmi place foarte mult ceea ce face și este foarte bine pregătită..Pupici”

Maxim Elena:

„Îmi plac foarte mult aceste produse și cu siguranță voi apela la ele pentru a-mi ușura munca și mai ales pentru a satisface așteptările clientelor mele. Felicitări și mult succes!!!”

Popa Carmen Mihaela:

„Materiale interesante și practice…un brand ce oferă „confort” manichiuristelor, din punct de vedere al utilizării, rezultatelor și mulțumirilor venite din partea clientelor.”

Paunovic Denisa:

„În primul rând țin să felicit toată echipa Cupio pentru această inițiativa. Seminarul a fost foarte informativ și o atmosferă plăcută, iar temele foarte interesante. Recomand cu căldură seminarele Cupio și mult succes acestui brand de mare calitate.”

Burcuț Ramona:

„Nu am știu că firma Cupio e una românească, a fost cu adevărat o surpriză plăcută și abia aștept să încerc produsele. Scopul prezenței mele la acest seminar a fost atins, am cunoscut-o personal pe Maria D. și am descoperit că aș putea lucra cu produsele Cupio!”

Cepoi Cristina Gabriela

„Am fost mulțumită, trainerii mi s-au părut foarte amabili, produsele mi s-au părut de calitate și le voi încerca pe viitor.”

Benchea Sonia Otilia

„Traineri super profesioniști, de la care avem multe de învățat.”

Teodorescu Cristina

„Mă bucur că există un brand românesc, care m-a impresionat și cred că merită promovat.”

Băiceanu Lăcrămioara:

„Pentru mine a fost o experiență plăcută, de unde am învățat lucruri noi și frumoase, în special picturile.”

Ciolac Livia:

„Sunt nouă în branșă și pentru mine totul e fascinant. Am învățat și mai am de învățat și mai ales de exersat. Cel mai important este că am participat și am aflat detalii/trucuri.”

Rodica Munteanu:

„Sunt fericită că am cunoscut doi traineri excepționali, care au avut răbdare și au avut idei destul de frumoase pentru sărbători.”

Dimoftea Diana Maria:

„Organizare bună, explicații precise, produse bune și calitative…”

Budacă Alina:

„A fost foarte interesant, am învățat lucruri noi și am primit informații destul de elaborate.”

Istrate Corina:

„Trainerii au întreținut atmosfera, au evidențiat toate punctele și ne-au învățat lucruri noi.”

Bortă Ana-Maria:

„Produsele Cupio sunt excelente, atât calitativ, cât și ca preț. Raportul calitate preț este unul excepțional.”

Alexa Claudia:

„A fost un seminar foarte bine realizat, foarte util și din care am învățat lucruri ce pot fi folosite de orice persoană care activează în domeniul nail-art și nu doar de profesioniștii din domeniu.”

Vultur Oana:

„Mi-a placut acest seminar deoarece am invatat lucruri noi, tehnici noi pe care sper sa le utilizez in viitor.”

Țîrdia Carmen:

„Am primit informații folositoare pe care de obicei le primim la cursuri contra-cost. Mi-a plăcut foarte mult de ambii traineri și de modul lor de lucru, cât și de modul de explicare a etapelor.”

Sorlescu Alina:

Mi-a plăcut, cred că voi fi un client fidel și sigur mai vreau să particip și la altele. „

Damaschin Andreea Elena:

„Având în vedere că sunt la început, acest curs chiar m-a ajutat foarte mult să iau la cunoștință foarte multe lucruri și acolo unde am greșit o să mă îndrept. Vă mulțumesc pentru acest seminar și mult succes în continuare!”

Turtușan Veronica:

„Fiind la început, acest curs m-a ajutat foarte mult. Mi-am dat seama unde făceam greșeli și știu în urma cursului cum să nu le mai fac!”

 Voinea Alina:

„Sunt impresionată. O prezentare pe înțelesul tuturor. Am înțeles prin prezentarea practică, calitatea și utilitatea produselor. Trainerii – la un nivel ridicat de pregătire; un seminar reușit. Mulțumesc frumos.”

Sasu Raluca – Elisabeta:

„A fost un seminar foarte bun, în primul rând îmi pare bine că am cunoscut trainerii, pe Cristina și Maria, sunt foarte bune. În al doilea rând, mă bucur că am participat pentru că mi-am mai îmbunătățit cunoștințele în acest domeniu. Aștept cu nerăbdare următorul seminar și la cât mai multe. Cât despre Cupio, este foarte bun și mă bucur că l-am descoperit și îl recomand tuturor ca și calitate. Vă mulțumesc și eu pentru această zi !!!”

Balan Cristina:

„Atât produsele cât și trainerii sunt de calitate. Vă mulțumesc pentru aceste informații extrem de utile.”

Amariei Irina:
„A fost un seminar foarte interesant, pe care îl așteptam de foarte mult timp. Am învățat lucruri noi, tehnici noi, am văzut produse noi și îmi doresc să fie cât mai multe seminarii la fel de interesante.”

Maximiuc Cristina:

„Acest seminar a fost o experiență extrem de utilă și plăcută în același timp. Am avut parte de traineri deosebiți, plini de entuziasm și foarte buni profesori. Am aflat lucruri noi despre produsele Cupio, pe care îmi doresc să le achiziționez și să-mi încânt clientele.”

Bejinari Elena Paula:

„Acest seminar mi s-a părut foarte interesant , m-a făcut să simt o stare de curiozitate și nerăbdare de a învăța lucruri noi. Seminarul a fost complex și mi-a solicitat foarte mult creativitatea; în plus a fost practic și util în lumea „unghiuțelor”. La cât mai multe seminarii. Vă mulțumesc!”

Donose Oana-Loreta:

„Eu sunt începătoare și mi-a prins extraordinar de bine acest curs, cu siguranță voi mai participa și la cursuri individuale, dacă se poate. Sunt foarte mulțumită de explicațiile trainerilor și cu siguranță voi folosi produsele Cupio.”

Niță Mădălina Ramona:

„A fost foarte frumos ! Am aflat informații noi legate de metodele de construcție.”

 Sava Euzefina:

„Este un curs foarte bun și ar trebui să participe cât mai multe persoane interesate.”

Marcu Elena Magdalena:
 „Am descoperit niște oameni foarte calzi, dornici să ne arate tehnici noi și dornici de a ne ajuta în a realiza manichiuri perfecte. Felicitari ! „

Dumitrache Cristina:
 „Un seminar simpatic, călduros, cu lipsuri și puncte forte. Atmosferă plăcută.”

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN