Am deschis o nouă locație cu produsele tale preferate în Cluj-Napoca! Unde găsești insula Cupio

Din comunitate

Fetelor, avem vești excelente pentru voi! Astăzi, 17 octombrie 2019, am deschis o nouă locație unde găsiți produsele voastre preferate de make-up și manichiură! De acum suntem mai aproape de voi prin noua insulă de la shopping-mall-ul VIVO din Cluj-Napoca. Așa cum multe dintre voi știți deja, aceasta este a doua insulă Cupio din Cluj, prima fiind cea situată în Iulius Mall-ul din oraș.

Așa cum deja v-ați obișnuit, deschiderea noului magazin-insulă de la VIVO Cluj a fost una plină de surprize și promoții speciale! Primii 100 de clienți care au făcut cumpărături la Cupio, au primit un Ruj lichid Mattix CADOU. (Cadoul le-a fost oferit clienților, indiferent de valoarea cumpărăturilor pe care le-au făcut ).

Și, pentru a sărbători împreună cu voi inaugurarea celei de-a 14-a locații Cupio din țară, brandul vostru favorit vă oferă reducere de 10% la toate produsele*, promoția fiind valabilă de joi, 17 octombrie, până duminică, 20 octombrie. (*cu excepția produselor care sunt deja reduse).

Marți, 15 octombrie, Cupio a inaugurat și la Suceava un nou magazin. Acesta este situat la parterul Iulius Mall-ului din oraș. Până la sfârșitul anului 2019, brandul românesc de produse cosmetice profesionale va mai deschide un magazin, al 15-lea la număr, în Sibiu.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN