Am ajuns într-un nou oraș din România cu al 18-lea magazin Cupio!

Din comunitate

Suntem fericiți să vă anunțăm că miercuri, 21 octombrie, am deschis un nou magazin Cupio la Brașov! 💋

Magazinul Cupio este situat la etajul I din AFI Brașov, în apropiere de food-court, este spațios și are un design elegant, respectând conceptul celorlalte magazine din țară. Femeile și profesioniștii din domeniul frumuseții găsesc aici cele mai noi și profesionale produse de make-up, manichiură și îngrijire personală, dar și echipamente pentru dotarea saloanelor, astfel că vor fi la curent mereu cu cele mai noi tendințe care apar în domeniul de Beauty. 

Clienții care au ajuns în prima zi de deschidere la magazinul Cupio au beneficiat de 15% reducere la cumpărături de minim 100 lei.

În plus, în magazin au avut parte și de alte surprize și promoții la cele mai cunoscute produse ale brandului românesc, precum oje semipermanente, lacuri de unghii sau produse de machiaj.

Cupio deține, până în prezent, 18 magazine în țară, fiind prezent cu produsele sale și în orașe precum București, Timișoara, Cluj, Iași, Suceava, Constanța, Arad, Sibiu, Craiova și Târgoviște, dar și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de articole. 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN