Agenda CUPIO a împlinit 6 luni și peste 300 de utilizatori

Din comunitate

Pentru că ne place să îmbinăm utilitatea cu creativitatea, atât în produsele noastre, cât și în relația cu clienții, căutăm adesea cele mai bune soluții și tehnologii care să îi ajute să își îmbunătățească activitatea. În ultimele 6 luni, sute de specialiști în domeniul beauty au început să folosească agenda digitală Cupio.

Dacă ai trecut prin următoarele situații, Agenda Digitală Cupio este soluția care îți va salva timp, energie și bani, atunci când vine vorba de managementul programărilor :

* clienții au anulat programarea cu 10 minute înainte

* agenda clasică pare să nu fie niciodată la locul ei în momentele importante

* din “întâmplare” s-au suprapus două sau mai multe programări

* clienții întârzie frecvent, lucru care îți dă programul peste cap.

Toate aceste aspecte, plus multe altele, îți pot afecta activitatea, modul în care te organizezi, dar și dispoziția.

Agenda digitală Cupio este o aplicație practică și utilă, care nu ar trebui să îi lipsească nici unui profesionist sau antreprenor din domeniul frumuseții. O aplicație care schimbă modul clasic în care gestionăm programările.

Testează gratuit Agenda Cupio


Ne bucurăm că am reușit să creăm o comunitate de specialiști în domeniul frumuseții, care sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și trenduri, astfel, o mare parte dintre aceștia folosesc deja Agenda Digitală Cupio.

Testimoniale 

Andreea Pruneanu, trainer Cupio:

Atunci când cățelul îți mănâncă agenda, la propriu, trebuie să găsești o alternativă. Eu, una, m-am abonat la Agenda Cupio și bine am făcut! Fiind, de fapt, o aplicație, o am cu mine în orice moment, pot face modificări simplu și rapid și, cel mai tare, am exclus eventualitatea în care clienții nu se prezintă la programări pe motiv că ”au uitat”. Nu ai cum să uiți, când Agenda Cupio te notifică de trei ori că trebuie să ajungi la unghii. Și ca să am o încheiere drăguță: sunteți cei mai drăguți, cei mai receptivi la ideile mele nebune, cei mai faini, cei mai cei! 🙂

Aura Bakos, tehnician -unghii și colaborator Cupio:


Beneficii

Agenda Digitală Cupio îți permite să:

*  trimiți SMS-uri personalizate de reamintire a programărilor

*  sincronizezi același cont pe mai multe dispozitive

* integrezi automat aplicația cu pagina de Facebook

* creezi rapoarte periodice pentru o privire mai amplă asupra activității tale

* păstrezi un istoric al clienților tăi.

Testează gratuit Agenda Cupio, timp de 14 zile

Împreună cu partenerii noștri, care se ocupă de dezvoltarea aplicației, OnTimeAgenda, îți punem la dispoziție și servicii extra pe care le poți integra în agenda ta digitală: generarea unui site fără costuri suplimentare, care va permite clienților să solicite singuri o programare.


Cu Agenda Digitală Cupio  te bucuri de programări, fără stres!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Se pot pune unghii cu gel acasă?

În ultimii ani, unghiile cu gel au devenit tot mai populare în industria frumuseții. Realizarea lor la salon poate fi costisitoare și consumatoare de timp, ...