Află ultimele tendințe de Bridal Make-up și profită de reducerile Cupio, la Timișoara Wedding Market

Make-up

Avem vești bune pentru toate femeile care se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața lor: NUNTA. Vom fi prezenți la cel mai cool târg de nunți din oraș: Timișoara Wedding Market, o alternativă fresh la târgurile clasice de acest gen. Te așteptăm la eveniment să afli ultimele noutăți din domeniul de beauty și să profiți de reduceri de până la 50% la produsele de make-up Cupio!

În ziua nunții sale, mireasa este cea care se află în centrul atenției, așa că, fără doar și poate, trebuie să arate impecabil! Rochia, coafura, machiajul, unghiile și accesoriile miresei trebuie alese cu mare atenție, astfel încât look-ul său final să fie complet și deosebit.

Tendințele în materie de vestimentație, coafură și make-up se schimbă de la an la an, așa că femeile care vor spune DA în 2020 trebuie să fie la curent cu toate noutățile. La standul Cupio din cadrul Timișoara Wedding Market, viitoarele mirese au ocazia să afle cele mai noi tendințe de Bridal Make-up, în cadrul unor demonstrații susținute de make-up artiști renumiți.

Surpriza evenimentului o constituie masterclass-ul organizat de Cupio și susținut de unul dintre cei mai iubiți și apreciați make-up artiști: Ovidiu Perța.

Așadar, ne vedem la standul Cupio din cadrul Expovest (Calea Lugojului, Timișoara), de vineri, 22 noiembrie, până duminică, 24 noiembrie!

Programul demonstrațiilor de make-up este următorul:

Vineri, 22 noiembrie

13:30 – Andra Durnea: Romantic Bridal Make-up 
17:00 – Ana Preda: Bridal Glow Make-up

Sâmbătă, 23 noiembrie 

14:00 – Monica Felicia: Soft Bridal Make-up Look
17:00 – Alexandra Turkoane: Glam Bridal 

Duminică, 24 noiembrie 

10:30 – Adina Trohin: Boem Bridal Make-up 
14:00 – 17:00: Masterclass Bridal Make-up Trends 2020 by Ovidiu Perța (Sala de conferințe Expovest)

Prețul unui bilet – 150 de lei
Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Cupio sau direct de la standul Cupio.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN