6 produse must-have în această vară

Inspire Lifestyle

Pentru că, în sfârșit, vara dă semne că își intră în drepturi, este timpul să te pregătești să o întâmpini! Cum faci asta? Asigurându-te că ai grija de aspectul tău general. Tenul și pielea corpului sunt expuse cel mai mult soarelui, în timpul sezonului estival, așa că trebuie să le îngrijești corespunzător.

Iată câteva produse esențiale care nu trebuie să lipsească din geanta ta, în sezonul estival:

Protecția solară (SPF)

Fie că alegi un BB Cream, o crema cu factor de protecție sau un spray din aceeași categorie, vara (și nu numai) trebuie să utilizezi factorul de protecție împotriva razelor UV. Un ten neted, tanar și cu aspect sănătos este un ten protejat razele soarelui.

Expunerea la soare nu se face doar atunci când mergem la plajă, ci oricând ieșim în aer liber și avem contact cu lumina si razele soarelui. Drept urmare, indiferent că purtăm machiaj sau nu, primul pas înainte de a ieși din casă este să folosim protecțIe solară pe ten și pe gât. Iar pentru o protecție maximă, poți lua la tine spray-ul de protecție pentru a-l avea la îndemână în cazul în care ai nevoie de o reaplicare.

Pudra matifiantă

Pudra iluminatoare este ideală pentru eliminarea luciului inestetic și uniformizarea tenului. Pudra pulbere Soft Luminous de la Cupio conferă un finish mat-luminos tenului, astfel că este alegerea ideală pentru fixarea machiajului natural, de vară.

Iluminatorul

Fie că optezi pentru unul cu textură lichidă sau solidă, iluminatorul este produsul-vedetă al verii! Acesta dă strălucire întregului look și scoate din anonimat orice tip de machiaj. Se poate aplica atât pe față, în zonele unde cade lumina în mod natural, cât și pe decolteu sau pe umeri.

Un produs de top în portofoliul Cupio este paletă iluminatoare Extra Dose of Glow. Aceasta conține trei nuanțe: un auriu cald intens (Bling), un roz delicat cu particule strălucitoare (Goddess) și un bronz-auriu neutru (Golden Hour). Toate cele trei nuanțe din paletă au o textură de tip pudră, ce reflectă lumina, pentru o strălucire intensă.

Mascara

Pe timpul verii este perfect să optezi pentru un mascara rezistent la apă și la transfer. Însă, un lucru e cert – nu trebuie să uiți să accentuezi genele naturale. Sau dacă ești adepta genelor false, poți alege extensiile de gene fir cu fir, care sunt ceva mai finuțe și au un aspect natural.

Gloss-ul de buze

Cunoști sentimentul acela de buze uscate pe timpul verii? Ei bine, atunci trebuie să știi că unul dintre produsele care nu trebuie să îți lipseasca din geantă, în sezonul estival, este gloss-ul de buze. Acesta previne uscarea excesivă a buzelor și conferă acel look fresh, proaspăt, potrivit pentru vară.

La Cupio găsești glossuri de buze în diferite nuanțe, mai naturale sau în culori mai intense, precum și cu particule strălucitoare ce reflectă lumina și conferă buzelor mai mult volum. Alege între culorile din colecția Taste Me sau Follow Me!

Uleiul de corp

Da! Uleiul de corp strălucitor este un produs care ajută atât la îmbunătățirea aspectului pielii, cât și la hidratarea acesteia – hidratare de care avem atâta nevoie mai ales pe timpul verii. Desigur, asta doar dacă ne dorim să avem o piele sănătoasă, luminoasă și catifelată. Pielea este a vedere, vara, așa că un ulei de corp va ajuta și la accentuarea bronzului pe care îl obținem în sezonul estival.

Uleiul strălucitor de corp Better Naked din portofoliul Cupio este un produs cu conținut de ulei de cocos 100% organic, ideal pentru o piele tânără, catifelată și pregătită să întâmpine noul sezon estival.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN