Vezi cum s-a desfășurat cursul Mariei D „Pictură artistică în tehnica acuarelei nivel. 1”

Din comunitate

În data de 18 februarie, trainerul Cupio, Maria D. a susținut în București cursul de pictură artistică în tehnică acuarelei de nivel 1.

Acest curs se adresează în mod special tehnicienilor cu puțină experiență în arta „nail art” și a picturii.
Când vorbim despre pictură cu acuarele, ne referim în mod special la transparența, dar în același timp la un nivel ridicat al detaliilor, pentru a obține flori delicate.

Pictura Aquarelle se realizează cu o pensulă rotundă Kolinsky nr.2 și una Kolinsky nr.00. Ca acuarele am folosit Mijello de la Cupio.
Cu aceste materiale de calitate superioară am reușit să realizăm flori și fluturi pentru a ne bucura clientele în această primăvară.

Iată câteva cuvinte ale cursantelor în urmă absolvirii acestui curs minunat:

Alexandra: „Cursul de aquarelle a fost minunat!Maria este un trainer extraordinar din toate punctele de vedere, o atmosferă primitoare, ca de fiecare dată, alături de colege simpatice.Produse superbe, atât pensulele cât și acuarelele!Ne revedem curând, Maria pt că …Produci dependența ! Mulțumesc pt tot ce m-ai învățat azi!”

Roxana: „În primul rând vreau să îți mulțumesc pentru încurajările pe care mi le-ai oferit încă din prima clipă când am vorbit cu tine pentru înscrierea la curs. În al doilea rând m-am simțit foarte bine alături de tine cât și de fetele din grupă.❤Iți mulțumesc din suflet pentru tot și îți promit că ne vom revedea curând!❤❤?”

Delia: „Un trainer extraordinar cu mâini de aur, devotat, cu o răbdare de fier, această ești tu Maria. Îți mulțumesc că m-ai făcut să prind și mai multă încredere în mine. Ești genul de om care nu te lasă să te îneci la mal. Deja mă simt ca acasă la cursurile tale și tot timpul plec cu dorința de a reveni la un altul cât de curând posibil. Îți mulțumesc, om minunat!”
Vă așteptăm la următoarele cursuri din București ale Mariei D. 🙂 ?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN