Un trend pe care nu trebuie să-l ratezi – Latte Nails

Inspire Manichiură

Manichiura Latte arată exact așa cum sună: o manichiură inspirată de culoarea băuturii mult adorate de femeile de pretutindeni. Manichiura Latte se realizează în nuanțe de bronz sau maro.

La fel ca look-ul de machiaj, care rememorează tonurile pământii și de cafea atât de prezente în anii ’90, unghiile latte au făcut dintotdeauna parte din lumea frumuseții; ele trăiesc doar o reînviere în popularitate datorită platformelor TikTok și Instagram.

Totul a început cu Machiajul Latte

Mai întâi a apărut machiajul de tip latte, care a explodat pe TikTok și a acumulat peste 220 de milioane de vizualizări în ultimele săptămâni.

Machiajul latte a adus în prim-plan tonurile calde de maro precum caramel, bronz, cacao, bej și chihlimbar, aplicate pe ochi, obraji și buze, oferind un look de machiaj delicios, uniform și tonal, care arată la fel de bine în lumina soarelui de vară, cât și în atmosfera primitoare a toamnei. Este estetica neutră de tranziție supremă. Această esență rămâne neschimbată când vine vorba de unghii.

Manichiura Latte, noul trend al toamnei 2023

După o vară plină de manichiuri în nuanțe lăptoase, adăugăm tonurile blânde de cafea în mix. Toamna este momentul anului când nuanțele mai închise de ojă devin vedete. Nuanțele bogate de maro, caramel, toffee, ciocolată și nuanțele de crem se vor purta tot sezonul.

Tonurile „calde și primitoare” de latte emană un sentiment de confort și sofisticare.

Pe măsură ce vremea se răcește, trendul ”latte nails” va fi tot mai mult adăugat în rutina de înfrumusețare a unghiilor.  

O manichiură neutră în nuanțe de nude sau bronz este practic o piatră de temelie esențială în lumea manichiurii, dar este distractiv să o asortezi cu un look de machiaj la modă pe măsură ce vara se transformă încet în toamnă.

Dacă nu știi ce nuanțe latte ți s-ar potrivi sau ce model ar pune în valoare unghiile tale, te poți inspira din trendurile de mai jos.

Latte French

Salted Caramel Latte

Chocolate Latte

Gradient Latte

Design Latte

sursă foto – pinterest

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN