Sfaturi de styling de la profesioniști pentru sezonul rece. Ce purtăm în materie de coafură, make-up și vestimentație

Inspire Lifestyle

Fetelor, pentru că știm cât de important este pentru voi să fiți în pas cu moda și, deci, cu ultimele tendințe în materie de vestimentație, hair-styling și make-up, am aflat de la cei mai buni profesioniști în domeniu ce se poartă în acest sezon rece.

Pe Adrian Perjovschi, Lucy Faur și Andreea Popeanu i-am cunoscut la cel mai nou shooting foto-video pe care l-am realizat având-o în rol principal pe frumoasa Adelina Pestrițu, brand-ambasadorul Cupio. Am profitat de acest moment pentru a afla de la specialiștii în domeniul frumuseții ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2019-2020.

Coafură – Sfaturi de la hair-stylistul Adrian Perjovschi

Adrian Perjovschi este unul dintre cei mai apreciați hair-styliști din țară, cu o activitate în domeniu de peste 15 ani. El a fost cel care s-a ocupat de look-ul Adelinei Pestrițu pentru noul shooting foto-video la care frumoasa vedetă a participat, în calitate de brand-ambasador Cupio.

Iată care sunt recomandările hair-stylistului Perjovschi pentru sezonul toamnă-iarnă.

”În acest sezon putem să atingem mai multe puncte de culoare și styling în ceea ce privește părul. Se poartă atât tunsoarea pixie, scurtă, așa cum este cea a Adelinei, dar se poartă și părul drept, de lungime medie – aceasta fiind o tunsoare versatilă prin care poți să îți aranjezi părul în mai multe feluri, fie întins, fie în waves-uri, fie ”wet-look”. Se poartă, bineînțeles, și părul lung, chiar exagerat de lung, care poate fi tăiat drept sau în straturi (layers-style). Tunsorile pot fi accesorizate cu bretoane sau nu, depinde de preferințele fiecărei persoane.

În materie de culoare, în această perioadă a anului revin culorile calde, nuanțele aprinse – teracotă, arămiu, portocaliu – și, bineînțeles se poartă și brunetul, dar nu acel negru albăstrui, ci negrul natural, fără reflexii. Se mai poartă blondul platinat cu reflexii pastel și cu reflexii de galben.

În ceea ce privește styling-ul, se poartă nodurile împletite sau braids-urile, părul creponat, cozile foarte lungi, exagerat de lungi”, potrivit hair-stylistului Adrian Perjovschi.

Vestimentație – Recomandări de la fashion-stylistul Lucy Faur

Cea care i-a ales ținuta Adelinei Pestrițu pentru ședința foto a fost Lucy Faur, un fashion stylist cu renume în România, care și-a început cariera în Paris. De la ea am aflat ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă în materie de vestimentație.

”Se poartă mult croiurile foarte suturate, texturile metalice și se mai poartă costumele. Designerii aduc în scenă gustul pentru lux în termenii săi adevărați, precum și finisaje și materiale de super calitate, adică tot ce nu se poate imita. În materie de culori, în toamna-iarna 2019-2020 se poartă mult vișiniul și culorile neutre. Cert este că nu merge să ne îmbrăcăm într-un fel și să ne machiem într-un alt fel. Aceeași regulă se aplică și în cazul hair-stylingului, trebuie să fie un tot unitar”, a spus Lucy Faur.

Make-up – Sfaturi de la MUA Andreea Popeanu

În ceea ce privește machiajul, am aflat cele mai importante trucuri de care trebuie să ținem cont în anotimpurile reci, de la make-up artistul (MUA) Andreea Popeanu, care i-a asigurat un look deosebit Adelinei.

”Se merge foarte mult spre natural, și, desigur, pe clasicul eye-liner și ruj roșu. Depinde și cum îi stă bine sau cum îi place fiecărei persoane. Nu poți convinge sau obliga o persoană care e obișnuită să se machieze natural, să își facă un smokey-eyes. Un sfat pentru persoanele care obișnuiesc să se machieze foarte strident ar fi să încerce și varianta mai light”, a spus Andreea Popeanu.

Making of #Cupio autumn/winter campaign 2019 🤩❤️ Starring Adelina Ioana Pestritu 😍😘
🤩 Beauty tips&tricks from Adelina’s…

Publicată de Cupio pe Luni, 16 septembrie 2019

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN