Trucuri de beauty în sezonul estival. Adelina Pestrițu ne dezvăluie secretele pentru un look fabulos

Inspire Interviu

A venit vara! Razele soarelui ne binedispun și ne îmbie să profităm cât mai mult de căldura estivală. Suntem cu gândul la valurile mării, la nisipul fin și ne dorim să arătăm cât mai bine pe plajă, în dresul de baie. Toate ne dorim să obținem un bronz perfect care să ne pună în valoare cele mai frumoase trăsături. Însă e și momentul în care, atât tenul, cât și restul corpului nostru au nevoie de o îngrijire specială.

Am rugat-o pe frumoasa Adelina Pestrițu să ne dezvăluie câteva dintre trucurile pe care le folosește în această perioadă pentru a avea un look fabulos și, în același timp, în ton cu tendințele sezonului estival.

Adelina, ne bucurăm în sfârșit de căldura verii. Spune-ne câteva secrete din ritualul tău de înfrumusețare în această perioadă? Ai anumite reguli pe care le respecți în ceea ce privește îngrijirea feminină?

Adelina Pestrițu: Îmi place foarte mult să îmi îngrijesc trupul și fața cu produse de calitate. Am un ritual de înfrumusețare de seară, fără de care nu mă pot pune la somn, dar și dimineața, în prima parte a zilei, sunt atentă cu tenul meu. Demachierea și masajul facial sunt trucurile la care apelez zilnic. Folosesc machiaj în permanență, iar tenul meu are nevoie de o atenție deosebită.

Noi, fetele, ne dorim să avem un bronz uniform, însă știm că expunerea îndelungată la soare poate favoriza îmbătrânirea prematură a pielii. Tu cum te protejezi în acest sens și ce modalități de a te bronza preferi?

Adelina Pestrițu: Îmi place să am o piele bronzată, însă în același timp îmi doresc să o protejez de razele solare folosind creme cu protectie UV. La evenimente folosesc pudra Skin Glow Honey de la Cupio, care îmi lasă pielea strălucitoare, bronzată și uniformă.

Numește trei produse de make-up din gama Cupio pe care le preferi pentru vara anului 2019.

Adelina Pestrițu: Iluminatorul lichid Skin Glow Honey, rujul Cupiolicious Strawberry și iluminatorul pudră Oh, My Glow! Sunset Glow.

Ce produs de make-up este nelipsit din trusa ta de machiaj în această vară?

Adelina Pestrițu: Rujul Cupiolicious roșu este un must-have pentru orice femeie care se vrea sexy, atrăgătoare și misterioasă în același timp. Acest produs este nelipsit din portfardul meu.

Îți amintești care a fost primul produs de frumusețe pe care l-ai cumpărat și ce vârstă aveai?

Adelina Pestrițu: Da. A fost un fond de ten pe care, evident, l-am luat cu două nuanțe mai deschise decât tenul meu. Aveam 14 ani și mi s-a părut fantastic să am propriul produs de make-up cu acordul mamei mele. Până la vârsta de 14 ani am atentat de foarte multe ori la fardurile ei, pe care le-am și stricat ulterior. 🙂

În ceea ce privește manichiura, preferi culorile naturale sau îndrăznețe?

Adelina Pestrițu: Am momente în care îmi place să port culori tari, îndrăznețe, dar și perioade în care îmi doresc ca totul să fie cât mai simplu și neutru. Astfel, în trusa mea predomină culorile roșu, negru, roz pal și nude. După cum se poate observa, sunt la extreme.

Câte dresuri de baie ai în garderobă? Preferi modelele din două piese sau pe cele întregi?

Adelina Pestrițu: Având în vedere că am fost imaginea a două branduri internaționale care comercializează dresuri de baie, am peste 100 de perechi în garderoba mea. Toate modelele și culorile. Cele din două piese sunt foarte sexy și este important să fie purtate într-un context potrivit. Cele dintr-o bucată sunt mai confortabile și sunt preferatele mele.

Ai primit titlul ”Cea mai sexy vedetă feminină” . Cum reușești să te menții în formă? Oferă-ne câteva ponturi cu privire la acest aspect.

Adelina Pestrițu: Sunt multe femei sexy și frumoase în România. Am avut prilejul să fiu desemnată “Cea mai sexy vedetă feminină”, ceea ce mă onoreaza. Efortul de a mă menține nu este unul de neglijat. Aș putea spune că dedic 70% din timpul meu activităților de întreținere corporală și facială. Până la urmă, orice persoană publică ce își asumă faptul că este urmărită de peste 2.5 milioane de oameni trebuie să investească în imagine.

Te căsătorești pe 20 iulie. Unde petreci luna de miere cu soțul tău? Plecați într-o vacanță exotică?

Adelina Pestrițu: Încă nu am stabilit unde vom petrece luna de miere, având în vedere că imediat după ce ne căsătorim avem turta fetiței noastre și apoi vom fi nași de două ori. Probabil că luna de miere va fi undeva prin decembrie, însă ne vom decide pe parcurs. Ca și destinație, tindem spre Bora-Bora sau Maldive.

Ce o face pe o femeie să fie atrăgătoare? Crezi că această calitate este bazată doar pe aspectul exterior?

Adelina Pestrițu: O femeie este atrăgătoare atunci când este sigură pe ea, când se respectă și se iubește pe sine. Nu știu dacă există un pont pe care să-l dau. Toate femeile ar trebui să se simtă bine în pielea lor. Frumusețea vine din ochii privitorului și este relativă. Dar starea de bine și atitudinea potrivită ne va face întotdeauna strălucitoare.

 

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN