Trenduri de beauty pentru vara 2021. Cum să strălucești în sezonul estival

Inspire Lifestyle

Ne apropiem de prima lună oficială de vară și sperăm ca temperaturile din termometre să nu ne dezamăgească și mult așteptata vară să își intre în drepturi chiar din 1 iunie!

Am scăpat, cel puțin parțial, de purtatul măștilor și suntem mai mult decât fericiți că în sfârșit putem simți miros de aer proaspăt, că tenul nostru este liber și se poate lăsa mângâiat de razele soarelui. Putem purta fondul de ten, blush-ul și rujul de buze fără problema transferării acestora pe mască. Suntem liberi sau mai bine zis… LIBERE să strălucim!

Vara este sezonul iluminatoarelor, al gloss-urilor, al fardurilor colorate, holografice. E sezonul manichiurilor colorate sau neon, în funcție de gusturi și preferințe.

Dar ce se poartă, mai exact, în sezonul estival 2021? În continuarea articolului puteți afla cum să vă creați look-uri care sunt în trend în această vară.

Dewy Skin
Vara, tenul trebuie să arate proaspăt. Curat. Pentru a obține un look Dewy Skin trebuie să optezi pentru un fond de ten cu acoperire ușoară, pentru a permite pielii să respire. Tenul trebuie să arate natural. Aplică fondul de ten doar în zonele unde ai imperfecțiuni sau pete, apoi folosește un fard de obraz strălucitor sau un iluminator de ochi si fata pentru a obține un finisaj ”umed”, proaspăt.

Fresh & Rosy Cheeks
Buze seducătoare și obraji sărutabili? Pe toate… vă rog! Așa cum spuneam, vara aceasta se poartă aspectul fresh. Proaspăt. O pereche de obraji îmbujorați sunt bineveniți! Cum să îi obții? Folosind un blush de nuanță roz sau piersicie. Poți alege dintre nuanțele colecției Kiss My Cheeks, pe care le găsești aici. Strălucitoare sau mate, fardurile de obraz de la Cupio conferă tenului culoare și luminozitate. Datorită texturii foarte fine pe care o au, oferă o aplicare perfectă și un aspect sănătos tenului.

Soft & Smokey Eyes
Un machiaj de tip smokey-eye nu ține cont de perioadă, timp, întrucât este ca rujul roșu – se va purta întotdeauna. Vara aceasta, însă, se poate opta pentru un soft smokey-eye – acel machiaj care va atrage atenția asupra ochilor într-un mod discret.

Bright Eyeshadow
Nu îți fie teamă să porți pe pleoape culori pe care poate, altădată, le-ai fi evitat în sezonul estival! Vara aceasta este timpul să schimbi ceva în rutina ta de machiaj. Poartă culori de farduri de pleoape îndrăznețe, strălucitoare, cum ar fi verde, portocaliu, galben sau albastru! Poți chiar să le și combini pentru a obține un aspect unic.

Elongated Eyeliner
Sau un eyeliner alungit, pe înțelesul tuturor. Nu vorbim de eyeliner-ul clasic, care este mereu la modă, ci de crearea aspectului de ochi alungit. Linia de tuș se prelungește dincolo de colțurile exterioare ale ochilor și ușor în sus. De asemenea, se aplică tuș/creion și în colțurile interioare ale ochilor.

Bold & Glossy Lips
E timpul pentru… buze! Un luciu de buze în nuanțe nude sau ceva mai stridente cum ar fi roz, corai sau roșu este o alegere perfectă pentru buze proaspete în sezonul estival! Poți alege nuanța care ți se potrivește din colecțiile Taste Me sau Follow Me, de la Cupio și MUAH. Gloss-urile evidențiază și dau volum buzelor naturale. Pentru un efect maxim, se aplică cea mai mare cantitate pe centrul buzelor, iar apoi se uniformizează cu ajutorul aplicatorului. Pot fi purtate ca atare, fie peste un creion sau un ruj de buze.

Orange Lips
Rozul sau roșul sunt culori frumoase de purtat pe buze și care, mai mult ca sigur, nu se vor demoda niciodată, dar culoarea orange va fi cea mai în vogă în sezonul estival 2021. Un ruj portocaliu, într-un finisaj semi-mat va merge perfect cu un ten bronzat și strălucitor!

În ceea ce privește manichiura sau pedichiura, iată care sunt culorile ce se vor purta pe unghii în vara 2021:

  • Culoarea mentei (spearmint)
  • Galben vibrant (vibrant yellow)
  • Roșu coral (coral red)
  • Culoarea dudei (mulberry)
  • Nuanțele naturale (natural shades)
  • Roz bombon (candy pink)
  • Alb (white)

Cât despre modelele de unghii ce vor fi la modă în vara 2021, iată câteva exemple:

Colour Blocking

Gradient French

Blue & Gold

Bright Red

Nude

Multicolor

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN