Top 10 produse de make-up pe care să le folosești toamna

Inspire Make-up

Odată cu venirea toamnei se schimbă și tendințele în ceea ce privește machiajul. De la tonurile deschise și strălucitoare ale verii, trecem la culorile mai închise, care ne duc cu rândul la perioada recoltei. Vișiniu, maro, mov, burgund, albastru închis sunt doar câteva dintre nuanțele ce conturează tabloul de toamnă. În ceea ce privește tenul, toamna se poartă naturalețea cu tentă bronzantă, mată, foarte lejeră.

Care sunt cele 10 produse de TOP care nu trebuie să-ți lipsească, toamna?

1. Gomajul pentru buze

În sezonul toamnă-iarnă este nevoie să acordăm o atenție suplimentară buzelor noastre. Dacă vara purtăm glossuri hidratante, toamna sau iarna cele mai potrivite produse pentru buze sunt rujurile cu textură lichidă sau mată. Aplicarea unor astfel de rujuri necesită o pregătire corespunzătoare a buzelor – aici își ”face loc” gomajul pentru buze.

Gomajul ajută la exfolierea celulelor moarte de la suprafața buzelor, fără a le agresa. Cu alte cuvinte, dacă aveți buzele uscate din cauza temperaturilor mai scăzute, le puteți trata cu acest gomaj care le va lăsa incredibil de fine și catifelate. Gomajul Cupio Keep it Soft bazat pe apă cristalizată și acid hialuronic lasă buzele moi și hidratate după exfoliere.

2. Rujul bordo

Pasională, misterioasă, atrăgătoare. Culoarea vinului este cea mai bună alegere pentru a-ți ”îmbrăca” buzele de toamnă. Poate fi purtat la o petrecere, cu un machiaj mai intens, dar și pe timpul zilei, în asociere cu un machiaj foarte natural.

Încearcă rujul Cupiolicious Sour Cherry sau o nuanță ceva mai intensă, Cupio Matte Lipstick – Iconic pentru un look îndrăzneț, de toamnă!

3. Creionul de buze

Creionul de buze e un MUST atunci când folosești ruj. Acesta te ajută să definești mai bine forma buzelor și să le oferi volum. Poți folosi creionul și pe toată suprafața buzelor, în loc de ruj. Creioanele de la Cupio au o rezistență ridicată și sunt foarte pigmentate. Nuanțele perfecte de toamnă sunt Retro, Plum sau Petal, dar și culorile nude, pentru un look ceva mai inocent.

4. Tușul de ochi

Cunoscut și ca eyeliner, tușul de ochi este folosit fie individual, fie împreună cu fardurile de ochi, pentru un machiaj ceva mai intens. O ”piesă de rezistență” în orice anotimp, tușul de ochi este perfect pentru a contura ochii și a realiza celebrul ”cat-eye”. Deși cel mai popular tuș de ochi este cel de culoare neagră, nuanța maro – brown, este una adesea folosită de femeile care vor un machiaj ceva mai soft. La Cupio găsești tuș de ochi negru, dar și creioane de ochi tip eyeliner disponibile în culori variate.

5. Bronzer-contour

Așa cum spuneam din primele rânduri, la nivel de ten, toamna se poartă naturalețea cu textură ușor bronzantă. Pentru a avea un look soft-bronzy, poți alege să folosești un baton bronzer-contour Amber. Acesta definește trăsăturile și este potrivit pentru tehnica de contouring. Textura sa cremoasă ajută la difuzarea ușoară a produsului în piele. Este rezistent la apă și la transfer.

6. Paleta de farduri

O paletă de farduri care include nuanțe mate, dar și strălucitoare, este ideală pentru a contura orice machiaj de toamnă. Pretty Fabulous are 18 culori pigmentate care se aplică ușor pe pleoape și se difuzează uniform. Nuanțele de farduri au un finish mat, metalic, sidefat sau gliterat. O paletă perfectă atât pentru realizarea unor machiaje de zi, cât și de seară.

 7. Creioane sau tușuri pentru sprâncene

Continuă să se poarte sprâncenele voluminoase. Dacă nu ești prea norocoasă în acest sens, apelează cu încredere la creioanele de sprâncene pentru a trasa fire subțiri, iar pentru un aspect și mai natural al firelor construite, optează pentru un tuș lichid pentru sprâncene.

8. Gel fixator pentru sprâncene

Un trend și, mai nou, o necesitate pentru unele persoane care țin la aspectul lor fizic, este gelul fixator pentru sprâncene. Acest produs face ca sprâncenele să aibă un aspect natural și îngrijit pe durata întregii zile. Fix & Go de la Cupio fixează sprâncenele și menține forma acestora, fără a le încărca.

9. Gene false sau mascara

Îmbracă-ți genele în două straturi de mascara pentru mai mult volum sau optează pentru o pereche de gene false.

10. Fond de ten

Trecerea de la anotimpul călduros la unul cu oscilații de temperatură, vânt și umiditate poate duce la senzibilizarea și deshidratarea tenului. Înainte de aplicarea altor produse de machiaj, folosiți un fond de ten hidratant, cu textură lejeră. Este cea mai bună alegere pentru sezonul toamnă-iarnă. Astfel, vă veți menține tenul hidratat.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN