Tendințe de manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă

Inspire Manichiură

Fiecare sezon vine cu trenduri specifice în ceea ce privește domeniul de beauty, deci si de manichiură.

În ceea ce privește unghiile, în sezonul rece 2020/2021 îți poți pune manichiura în valoare cu niște nuanțe închise și ținând cont de câteva trucuri în ceea ce privește design-ul și accesoriile.

Pregătește-te să fii în trend, fără prea mult efort!

ACCENTE DELICATE

Nu e nevoie să îți acoperi unghia de modele extravagante. Dacă ești o persoană căreia îi plac lucrurile simple, poți opta pentru un model minimalist, pe o singură unghie.



NUANȚE ÎNCHISE

Sezonul acesta se mai poartă și nuanțele închise, chiar și acelea care au un sclipici fin în textura lor.

APLICAȚII DE PIETRE PE UNGHII SIMPLE

Perlele, diamantele și alte accesorii strălucitoare pentru unghii vă pot scoate din anonimat, dacă vă doriți o manichiură mai extravagantă. Totuși, este recomandat ca acestea să fie aplicate pe o manichiură simplă (într-o singură culoare).

GLITTER SAU OJĂ SEMI/GEL UV CU GLITTER

Dacă nu ești fan accesorii pentru unghii, poți opta pentru un glitter strălucitor. Glitterele de dimensiuni potrivite înlocuiesc cu success pietrele, oferind feminitate și eleganță unei manichiuri.

Sau poți alege o ojă semipermanentă cu glitter în componența sa – Magic Birds Collection sau Glitter Splash Collection de la Cupio.

EFECT METALIC

Alegeți unghiile metalice care vă evidențiază stilul neconformist! Unghiile metalice exprimă curaj, tinerețe și libertate.

MODELE VARIATE

Unghiile simple sunt perfecte pentru femeile liniștite, restrase, motiv pentru care, femeile mai îndrăznețe trebuie să opteze pentru alte modele. Dacă te plictisește simplitatea și nu suporți monotonia, atunci poți alege modele diferite pentru fiecare unghie. Fie că le prefer lungi sau scurte, le poți decora cu modele abstracte, linii, forme geometrice sau diverse simboluri. Vopselele acrilice, gelurile de pictură, sau foliile de transfer sunt ideale pentru crearea unei manichiuri cu design deosebit.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN