Tendințe de machiaj pentru toamnă

Inspire Lifestyle Make-up

Suntem femei, suntem pasionate de frumusețe și urmărim mereu tendințele de beauty care se schimbă nu doar de la un an la altul, ci și de la sezon la sezon.

Dacă vara a fost sezonul strălucirii și al culorilor vii, toamna este momentul perfect pentru a purta nuanțele mai închise, precum burgundy, mov, maro sau albastru închis.

De asemenea, nuanțele mate care atrag atenția prin intensitate, și nu prin strălucire, sunt cele mai potrivite pentru această toamnă.

Efectul ombre se va purta nu doar la ochi, ci și pe buze. Conturarea discretă a pleoapelor cu un tuș lichid sau creion de ochi rămâne în tendințe, iar dacă nu ești adepta unui machiaj intens, poți opta pentru genele false fir cu fir sau pentru cele de tip bandă. Important este să alegi genele de dimensiunea optimă, potrivită pentru tine și să echilibrezi totul cu un machiaj cât mai natural.

Dacă am vorbit de nuanțe mate, calde, nu înseamnă că este gresit să mai ieși din tipare. Toamna pot fi purtate cu îndrăzneală și fardurile în nuanțe metalice, arămii sau ușor sidefate. Cupru, auriu, arămiu și maro cu sidef sunt vedetele sezonului și se potrivesc în special persoanelor cu ochi deschiși la culoare.

Cele mai importante tendințe de machiaj ale toamnei 2021

Kitten Eye / Ochi de pisoi

Un cat-eye reinterpretat, ceea ce make-up artiștii numesc ”kitten eye” sau, în traducere liberă ”ochi de pisoi” este, de fapt, o versiune mai subtilă și mai curată a clasicului cat-eye.

Liniile mai mici au devenit o tendință mai ales pentru faptul că sunt mai ușor de trasat. Multe femei își doresc un aspect mai ”clean” al ochilor, iar machiajul kitten-eye este unul mai simplist și mai ușor de realizat. Linia de tuș în cazul acestui machiaj începe de la jumătatea/centrul ochiului, și nu din colțul interior, așa cum este în cazul machiajului cat-eye. Folosiți mișcări subțiri și scurte pentru a trage linia de tuș până în colțul exterior al ochiului.

Loaded Lashes / Gene încărcate și voluminoase

Indiferent că sunt naturale sau false, genele din toamna anului 2021 trebuie să fie lungi, voluminoase. Genele și-au menținut importanța în tendințe, mai ales de când măștile de protecție ne-au acoperit mare parte din chip, lăsând la vedere ochii. Accentul va fi pus mai ales pe zona ochilor și în perioada următoare.

Revenirea la rujuri

După o vară în care am purtat luciuri de buze sau balsamuri de buze, cu textură lejeră, a venit momentul să ne întoarcem la rujurile ceva mai pigmentate. Toamna se poartă buzele ”îmbrăcate” în culoare. Cupio Matte Lipstick de la Cupio este o gamă perfectă pentru acest sezon. Include 10 nuanțe mate, pigmentate, ce rezistă până la 8 ore, fără să usuce buzele.

360˚ Black Liner

Creionul de ochi negru aplicat pe tot conturul ochilor este un trend ce revine! Nu uita să îl aplici și pe linia apei pentru un efect hipnotizant complet!

Graphic Liner – liniile grafice

S-au purtat și în vara anului 2021, continuă să se poarte și în sezonul toamnă-iarnă. Machiajul grafic cere multă creativitate. Joacă-te cu un eyeliner negru sau colorat și realizează forme geometrice pentru a obține un machiaj uimitor și original!

Natural brows – sprâncene naturale

Sprâncenele cu un aspect cât mai natural rămân în tendințe. Poți obține sprâncene perfecte și voluminoase trasând fire subțiri cu ajutorul tușurilor pentru sprâcene. La Cupio găsești culoarea care ți se potrivește, astfel încât să obții un machiaj al sprâncenelor cât mai natural.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN