Susținem femeile și pasiunile lor. Interviu cu Myra Zaharie, co-pilot de raliuri

Interviu

Apreciem și încurajăm femeile care găsesc pasiune în sporturi și competiții ce unora dintre noi ne provoacă emoții și teamă chiar și dacă le privim doar din culise. O femeie frumoasă, care ține la imaginea ei, dar mai este și puternică și curajoasă reprezintă un ideal pentru fiecare dintre noi!

Myra Zaharie este una dintre femeile care a reușit să îmbine viața de mamă, soție, grafician, cu cea de copilot în raliurile feminine. Chiar dacă este la început, își dorește să ajungă cât mai departe. La doar 29 de ani, știe foarte bine cum dorește să arate viitorul ei în domeniul competițiilor auto, așa că în septembrie va participa la „Raliul prieteniei”, în rolul de pilot. Însă până în septembrie, pentru că deține o mașină marca Mini, se va întâlni cu pasionații acestei mărci auto, tocmai în Bucovina, la evenimentul My MINI Days, desfășurat în perioada 9-11 iulie 2021.

Ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe Myra, așa că am realizat un interviu cu ea, pe care îl puteți citi în rândurile de mai jos:

Cine este Myra?

Hmm… Myra este o ființă colorată, plină de viață! Cel mai important rol al meu este cel de mamă, tot ce am făcut până acum, am făcut pentru băiețelul meu!

De unde a pornit pasiunea ta pentru mașini, competiții?

În copilărie, tata avea o Dacie și mereu meșterea la ea, eu fiind „un băiețoi”, eram mai preocupată de a-l, ajuta, decât de a mă juca cu papușile. Mereu eram mai atrasă de mașinuțe. Iar pasiunea pentru competiții o am de la soțul meu, el fiind pilot de multă vreme, mi-a transmis și mie acest „microb”.

Care este profesia ta de bază și cum ai făcut trecerea la competiții?

La bază sunt grafician, iar competițiile sunt oarecum ceva nou pentru mine. Când l-am cunoscut pe soțul meu care este pilot de raliuri, a început să mă învețe și pe mine, și mi-a plăcut. Atât de mult, încât la prima etapă din Slovacia 2020, am luat locul doi la concursurile de orientare.

Care sunt cele mai importante valori în viața ta?

Cea mai importantă valoare, pentru mine, este umanitatea.

Cine a fost modelul tău când erai copil? Dar acum?

Cea mai mare amprentă a lăsat-o tatăl meu, care era un om deosebit. Eram foarte apropiați, aș spune că și acum tot pe el îl am ca model, doar că destinul a hotărât ca el să-mi rămână doar în suflet și în amintiri.

Ce înseamnă “fericirea” pentru tine?

Fericirea mea este băiețelul meu, familia. Să fim împreună și uniți, restul le facem și le desfacem.

Ce înseamnă și unde este “acasă” pentru tine?

Acasă, în adevăratul sens, este chiar acasă, locul unde mă simt cel mai bine, dar există și un „acasă 2”, undeva prin Râșnov, acolo există un loc de suflet pentru mine.

Cum se îmbină viața de mămică și pasiunea ta?

Viața de mămică nu este ușoară. Băiatul este foarte încântat de mașinuțe, așa că unde putem, îl luăm cu noi. Își dorește și urmează să înceapă cursurile de karting. De obicei încercăm să avem o viață cât mai normală.

Ce sfaturi ai pentru fetele și femeile din viața ta?   

Puterile noastre sunt nelimitate, putem face orice! Iubiți mult, bucurați-vă de voi!

Care este visul tău?

Visul meu este să îmi văd băiatul crescând frumos, sănătos din toate punctele de vedere. Să am ce să îi las în urmă, așa cum și tata a avut ce să îmi lase mie.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN