Step by Step. Extensie pe șablon cu noua colecție Express Builder Gel

Manichiură Step by Step

Ai auzit de noile geluri de construcție la sticluțe? Le găsești la Cupio! Gelurile din colecția Express Builder oferă o rezistență crescută, nu crapă, nu se fisurează și sunt ușor de aplicat cu pensula proprie a sticluței.

Disponibile în șapte variante de culori naturale, ușor translucide, ce asigură manichiurilor naturalețe și un aspect delicat, gelurile de construcție la sticluțe permit realizarea extensiilor scurte pe șablon și pot fi folosite atât în tehnica ojei semipermanente, cât și a felului color.

În următoarele rânduri puteți vedea cum se realizează o extensie a unghiei cu noile geluri la sticluță, de la Cupio. Urmăriți cu atenție pașii explicați de Aura Bakos – colaborator Cupio și trainer în domeniul manichiurii.

Pasul 1. Pregătirea unghiei

Am îndepărtat materialul existent pe unghie cu freza electrică, în proporție de 90%, apoi am scurtat marginea unghiei cu o pilă. Acord o foarte mare atenție lateralei. Întotdeauna scurtez unghia pe forma ovală, nu pe cea pătrată. Îndepărtez materialul rămas, acel 10%, cu ajutorul pilei.

Pasul 2. Stilizarea cuticulei și aplicarea soluțiilor de pregătire a unghiei

Cu ajutorul unui pusher, împing ușor cuticula, iar apoi folosesc o freză electrică pentru îndepărtarea acesteia. Țin freza înclinată la un unghi de 45 de grade și, de la jumătatea unghiei naturale, din aproape în aproape, curăț zona cuticulei.

Îndepărtez praful de pe unghie și apoi, cu ajutorul unei forfecuțe, tai cuticula.

După ce am curățat bine unghia de praf, aplic prima soluție de pregătire – Nail Prep. Ulterior, aplic Nail Bonder și aștept un minut. Aplic apoi Gum Base pe toată suprafața unghiei.

Pasul 4. Montarea șablonului

Folosind șablonul de construcție Duo Size Nail Form, pregătesc construcția unghiei. Prima oară îl modelez pe cartonaș, iar apoi îndepărtez hârtia și, ulterior, cu ajutorul forfecuței decupez două pătrățele din șablon. Introduc șablonul sub unghie, lipesc aripioarele și închid șablonul.

Pasul 5. Realizarea extensiei

Folosind Express Builder Gel French Tint, realizez extensia unghiei. Folosesc o pensulă de gel pentru realizarea fundației. Introduc în lampă gelul timp de 1 minut.

Îndepărtez șablonul și acopăr denivelările existente cu Express Builder Gel French Tint, după care polimerizez câteva secunde în lampă.

Pasul 6. Pilirea construcției

Degresez cu cleaner și apoi încep să pilesc construcția. Prima oară pilesc zona vârfului, apoi dau forma unghiei, pilind lateralele. Ulterior pilesc din lateral, rotocol, întreaga suprafață. Cu pila înclinată trec și prin zona cuticulei.

Desprăfuiesc cu ajutorul periuței și apoi curăț bine unghia cu cleaner.

Pasul 7. Aplicarea top coat-ului

Ultimul pas este să aplic top coat-ul Time to Shine pentru o strălucire aparte a unghiei.

Manichiura este gata!

Aici poți urmări și video-ul cu întreaga tehnică, explicată pas cu pas de Aura Bakos.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN