Step by Step cu pigmenții lichizi de manichiură Glossy Glamour. FOTO

Manichiură

Eliza Șerban, trainerul Cupio și tehnician profesionist de manichiură, ne dezvăluie experiența sa cu cei mai noi pigmenți de unghii din portofoliul Cupio – Glossy Glamour.

Noii pigmenți lichizi pentru unghii oferă un efect de tip oglindă manichiurii, sunt rezistenți și ușor de aplicat. Hai să vedem cum se folosesc aceștia, în tutorialul de mai jos, realizat de Eliza.

Eliza Șerban: Sunt aici să vă încurajez să folosiți cei mai faini pigmenți dintotdeauna, cu un step by step în care surprind cele mai fabuloase nuanțe ale pigmentului folosit!

Pentru manichiura din imaginile ce urmează, am folosit ca efect pigmentul lichid Glossy Glamour în nuanța Elite Refinement.

Pasul 1.

Am folosit o Bază Rubber – nuanța Fresh Cream, care de altfel este un produs bestseller din portofoliul Cupio. 

Am făcut un mic apex din aceasta bază după care am polimerizat complet.

Pasul 2.

După polimerizare, am aplicat un strat foarte subțire de top coat Glossy, fără dispersie

Am polimerizat timp de 30 de secunde la lampa LED.

Pasul 3.

Acum livrăm magia!

Așadar, agităm foarte bine ambalajul pigmentului lichid și aplicăm pigmentul cu pensula din dotare peste finish-ul polimerizat adineauri.

Pasul 4.

Pentru un efect cât mai bun, acest următor pas e destul de important. Așadar, vom lăsa pigmentul la aer liber timp de un minut pentru a se usca, după care îl vom masa pe unghie cu degetul curat. Mișcările degetului pentru a masa pigmentul, pot fi circulare sau de sus în jos.

Pasul 5.

Recomand apoi îndepărtarea pigmentului de pe marginea liberă cu o pilă sau buffer fin. Desprăfuiește bine și aplică apoi un strat de top coat Glossy. 

Magia este gata!

Bucură-te de o manichiură deosebită într-un timp scurt!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN