Secrete de frumusețe în sezonul estival. Interviu exclusiv cu Ilinca Vandici

Din comunitate Interviu Lifestyle

Campania desfășurată la Cupio în acest sezon estival se numește Iconic Summer. Prin acest mesaj, brandul le îndeamnă pe femei să trăiască o vară de neuitat, așa cum nu au mai făcut-o până acum!

Iconic Summer este vara tuturor femeilor care își doresc să se simtă mai frumoase, mai strălucitoare, mai încrezătoare în aspectul lor fizic. Ele sunt încurajate să trăiască fiecare zi la intensitate maximă pentru a colecționa amintiri memorabile, la sfârșitul sezonului călduros.

Iconic Summer by Ilinca Vandici

Brand ambasadorul Cupio, Ilinca Vandici, este o personalitate feminină admirată de mii de reprezentante ale sexului frumos, motiv pentru care am fost dornici să aflăm de la ea ce e important pentru o femeie care vrea să se simtă frumoasă, ce o face să se simtă încrezătoare și fericită în propria piele. Totodată, am fost curioși să aflăm de la Ilinca sfaturi și trucurile pe care le aplică în ceea ce privește îngrijirea sa personală în sezonul estival.

Am pregătit pentru asta, întrebările de mai jos, la care suntem nerăbdători să aflăm răspunsurile.


1. Ce te face să te simți frumoasă? Cum ai descrie o femeie frumoasă?

Ilinca V.: Sunt tare multe lucruri pe care le trăiesc zilnic și care mă fac să mă simt frumoasă… Privirea plină de admirație a lui Zian și a soțului meu, comentariile la postările pe care le fac în social media, antrenamentele de la sală, momentul în care îmbrac o ținută rafinată și bineînțeles machiajul pe care îl port aproape în fiecare zi! Însă frumusețea exterioară este în strânsă legătura cu cea interioară, cu recunoștința pe care o simt, cu empatia și toleranța față de oameni, cu energia pe care aleg să o eman în jurul meu, cu atitudinea pe care o am și cu puterea de a schimba lumea în fiecare zi! Cam asta reprezintă în perspectiva mea o femeie frumoasă! 

2. Care este idealul de frumusețe pe care orice femeie ar trebui să îl atingă?

Ilinca V.: Acceptarea! Toate suntem frumoase în felul nostru pentru că suntem deosebite și unice! Cred că în momentul în care acceptăm și conștientizăm asta, putem atinge idealul de a deveni cea mai bună variantă a noastră! Nu există un tipar, să arătăm într-un anume fel. Este important să ne păstrăm unicitatea, să îmbunătățim constant interiorul și exteriorul nostru și să fim noi ideale pentru noi!

3. Ce admiri cel mai mult la o femeie? Și care este sursa ta de inspirație feminină?

 Ilinca V.: Ooo, admir femeile pur și simplu pentru tot ce reprezintă și ce fac ele zilnic! Suntem harnice, determinate, muncitoare, organizate, luptătoare, puternice și sensibile în același timp. Suntem mame, soții, surori, fiice, prietene, colege…. Suntem mecanismul care învârte rotițele Universului… Îmi iau inspirația din fiecare femeie pe care o întâlnesc, fiecare are o poveste, experiențe, trăiri și consider că am de învățat de la fiecare în parte! 

4. Dincolo de frumusețe, care crezi că este cea mai importantă caracteristică a unei femei?

 Ilinca V.: Feminitatea, cu tot ce înseamnă ea! E ceva ce ne-a fost dat doar nouă și deși zilnic, femeile au puterea să nască și să construiască lumea în care trăim – fiind pe picior de egalitate cu bărbații – mi-aș dori să ne păstrăm feminitatea care este atât de importantă! 

5. Care este produsul iubit de la Cupio?

 Ilinca V.: Unul singur??? Imposibil… De ani de zile m-am îndrăgostit de produsele Cupio și le folosesc zilnic cu mare încredere și bucurie! De la gama de produse de beauty – farduri, blush-uri, creioane de ochi, de buze, anticearcăn, iluminatoare, tușuri de ochi, gene, pensule – la produse de îngrijire – unturile de corp, scrub-urile, măștile de față, până la produse pentru unghii: gelurile, ojele, cremele de mâini/picioare, uleiurile de cuticule, etc… Toate sunt parte din rutina mea și îmi completează frumusețea exterioară! 

6. Dezvăluie-ne câte ceva despre ritualul tău de frumusețe pe timpul verii

Ilinca V.: Multă hidratare interior/exterior, creme cu SPF 50 și de corp și de față, un make-up adaptat în culori pastel, multă lumină și strălucire. 

7. Numește 3 produse de beauty care nu lipsesc din geanta ta în sezonul estival

Ilinca V.: Creionul de buze, fixatorul de sprâncene, iluminatorul… 

8. Care sunt culorile de manichiură pe care preferi să le porți în sezonul estival?

Ilinca V.: De obicei vara îmi place să experimentez în ceea ce privește manichiura… Trec cu ușurintă de la culori basic: roșu, nude – la culori neon, modele și chiar glitter! E și păcat să nu diversific având o gamă atât de variată din care pot să aleg.

9. Cum îți îngrijești pielea pe timpul verii? 

Ilinca V.: Beau multă apă, fac dușuri semi-reci, folosesc creme cu protecție solară zilnic și, de asemenea, creme hidratante! Balsam de buze, ulei de cuticule, practic cuvântul de ordine este : HIDRATATREA! 

10. Ce înseamnă pentru tine o vară iconică? Cum ai descrie-o?

Ilinca V.: O vară pe care să ți-o aduci aminte cu drag, mereu, și pe care să o povestești la un moment dat nepoților! O vara în care să ai curaj să încerci lucruri noi, să te bucuri de experiențe pe care până acum nu le-ai avut, sa trăiești cu sufletul fiecare clipă și să nu ratezi nici o oportunitate de a străluci! 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN