SEASON 12 – Ce reduceri să nu ratezi de Ziua Cupio. UPDATE – Castigatorii tombolei

Promotii

În 5 martie, celebrăm împlinirea a 12 ani de activitate ai Cupio! Și pentru că această aniversare nu este doar un prilej de sărbătoare, ci și o oportunitate de a răsplăti fidelitatea tuturor clienților, în rândurile ce urmează poți afla ce  reduceri aniversare și surprize speciale ți-am pregătit!

Considerând fiecare an de activitate ca un sezon dintr-un serial captivant, Cupio intră în „Sezonul 12” cu entuziasm și recunoștință pentru toți cei care au contribuit la succesul său.

5 martie – reduceri speciale de Ziua Cupio

Ziua de 5 Martie este marcată în calendarul Cupio ca o dată specială, dedicată clienților săi. În semn de apreciere, de ziua Cupio beneficiezi de următoarele oferte:

  • 20% reducere la toate produsele din categoria Season 12

Această categorie poartă numele campaniei aniversare care simbolizează cele 12 sezoane de activitate și succes ale brandului Cupio. În această categorie poți găsi unele dintre cele mai iubite produse cosmetice de manichiură și machiaj din portofoliul Cupio.

Pentru a beneficia de ofertă, intră în categoria SEASON 12 de pe www.cupio.ro, adaugă produsele favorite în coșul de cumpărături, iar înainte de finalizarea comenzii, folosește codul promotional 12ANI pentru a beneficia de discount.

  • CADOU o oglindă de poșetă pentru comenzile de peste 250 lei

Oglinda de poșetă cadou este un accesoriu chic și practic pentru orice iubitoare de frumusețe!

  • Înscrierea într-o tombolă aniversară pentru toți cei care plasează comenzi de peste 250 lei în ziua de 5 martie. Nu mai puțin de 12 norocoși câștigători vor fi aleși pentru a primi cadou contravaloarea comenzii lor, un gest de mulțumire pentru loialitatea arătată.

Citește mai mult despre tombolă în Regulament.

UPDATE – Câștigătorii tombolei sunt:

Ziua Cupio continuă cu promoții în weekendul 8-10 Martie

Sărbătoarea Cupio nu se oprește aici! În weekendul 8-10 martie, pe www.cupio.ro găsești reduceri de până la 70% la produsele de manichiură, machiaj și îngrijire personală preferate. Acest weekend prelungit de reduceri este momentul perfect pentru a te răsfăța cu produsele tale favorite la prețuri incredibile.

Despre campania Cupio Season 12

„Season 12” nu este doar o campanie, ci o celebrare a fiecărui „episod” care a adus brandul la ceea ce reprezintă, în prezent. La fel cum serialele preferate ne surprind cu fiecare sezon, Cupio este determinat să își surprindă „spectatorii” cu produse noi și revoluționare.

Pentru a marca acest capitol important, Cupio sărbătorește cu promoții aniversare de până la 70%. ”Este modul nostru de a mulțumi fiecărui client, partener și membru al echipei care a contribuit la povestea noastră. Season 12 este despre a privi înapoi cu mândrie și înainte cu entuziasm, pregătiți să adăugăm în povestea brandului noi capitole pline de culoare, inovație și frumusețe”, au declarant reprezentanții Cupio.

Vă invităm să fiți parte din această celebrare, să redescoperiți produsele care v-au însoțit în călătoriile personale de frumusețe și să vă lăsați inspirați de noile noastre colecții. Împreună, să conturăm următoarele sezoane ale acestei povești remarcabile.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN