Scrie-ți o scrisoare de dragoste și învață să te iubești mai mult. You are THE ONE

Believe Lifestyle Love

Luna iubirii este despre iubire, știm deja asta. Dar câtă dragoste față de propria persoană încape într-un om? Cât de mult se iubește o femeie?

Sensibile, curajoase, puternice, determinate, mărinimoase, sentimentale, noi femeile avem mai multă dragoste de oferit celor din jur decât propriei persoane. Iar dacă ar fi să transpui în cuvinte, într-o scrisoare, toate sentimentele pe care le ai față de soțul sau iubitul tău, față de copilul tău sau de cea/cel care ți-a dat viață, ai umple imediat pagina.

Dar cum rămâne cu cea mai mare și mai puternică legătură sentimentală pe care nu o vei pierde niciodată? Cea cu tine însăți? Relația de dragoste cu propria persoană. Cum o menții, cum o dezvolți? Poate că nu te-ai gândit niciodată la asta, însă iubirea față de propria persoană se reflectă în tot ceea ce faci. O vorbă celebră spune că nu poți oferi dragoste și bunătate celor din jur dacă nu te iubești mai întâi pe tine însăți.

Fii blândă cu tine.

Iubește-te. Respectă-te.

Îngrijește-te. Simte-te bine în pielea ta.

Poartă-te cu tine ca și cu cea mai bună prietenă. Pentru că, cel mai probabil nu ai spune niciodată prietenei tale că este urâtă, nesemnificativă. Nu i-ai vorbi urât în nici un moment. Nu ai desconsidera-o. I-ai vorbi încurajator, cu dragoste și cu cele mai bune intenții.

Îngrijirea personală – o formă de iubire de sine

Îngrijirea este o formă de iubire de sine. Un mod prin care o femeie arată că se respectă, se prețuiește.

O femeie care se iubește pe sine va avea grijă de aspectul pielii sale, va folosi loțiuni și creme care o fac să își mențină cât mai mult tinerețea și frumusețea naturală. Va opta pentru proceduri de întreținere corporală, va avea grijă la alimentație, va purta hainele care îi pun în evidență părțile cele mai frumoase ale corpului. O femeie care se iubește va alege să folosească produse cosmetice profesionale. Va avea mereu în poșetă un ruj, un anticearcăn, un parfum. Va avea unghiile îngrijite și nu va ieși din casă fără să fie mulțumită de cum îi stă părul.

Un lucru este evident – cosmeticele, hainele, produsele de îngrijire a corpului și părului, produsele pentru manichiură și accesoriile îi vor da încredere și dragoste de sine oricărei femei. O vor reîncărca, o vor încuraja, o vor determina să își aprecieze feminitatea, frumusețea, valoarea.

O femeie care se iubește va ști că frumusețea nu ține cont de etapele vieții, vârstă sau opiniile celorlalți.

Femeie! E timpul să te reîndrăgostești de tine însăți! Descoperă-ți frumusețea zi de zi și sărbătorește-o! Scrie-ți chiar de Valentine’s Day propria scrisoare de dragoste!

Și nu uita – You are THE ONE! Ești cel mai bun ”iubit” pe care îl vei avea vreodată. Dezvoltă relația de dragoste față de propria persoană și apoi toate celelalte relații îți vor aduce armonie și liniște interioară.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN