REGULAMENT TOMBOLA ONLINE “Cupio Black Friday 2022”

Concursuri Din comunitate

Update – Am ales câștigătorul!

Câstigătorul voucherului de 1000 euro este Ioana Mitru. Felicitări și spor la cumpărături pe www.cupio.ro!

____________________________________________________________________________________________________

Avem vești mega-cool! ⚡️Ți-am pregătit o surpriză în semn de mulțumire pentru fidelitatea și răbdarea pe care ni le-ai acordat. 🖤

Toate cumpărăturile înregistrate în perioada 11-13 noiembrie intră automat în tombola Golden Sales! ✨Câștigătorul se va bucura de un voucher în valoare de 1000 de EURO! Da, ai văzut bine. 1000 de EURO voucher cadou pentru produsele tale favorite Cupio.

Descoperă mai multe detalii despre tombolă în regulamentul de mai jos.

1. Organizator:

Tombola organizată în perioada 11.11-13.11.2022 pe pagina de Blog si retelele de socializare Cupio, este concepută şi administrată de către S.C. RAZADI SRL, persoană juridică, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/3001/2006, având CUI: RO19051501.

Tombola se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.

2. Locul de desfășurare

Tombola se desfășoară pe pagina de Blog si retelele de socializare Cupio, în perioada 11.11-13.11.2022.

3. Perioada de desfășurare a tombolei

3.1. Intervalul de desfășurare a tombolei este 11.11-13.11.2022.

3.2. Orice persoană fizică sau juridică care plasează cel puțin o comandă pe www.cupio.ro începând cu data de 11.11.2022 și până în data de 13.11.2022 inclusiv va fi înscrisă automat în tombolă. Participarea la Campanie nu este condiționată de achiziția vreunui produs anume sau de un număr limitat de comenzi plasate.

3.2. Participanții trebuie să dețină cetățenie sau rezidență romană, participanții putând fi doar persoane fizice și juridice cu resedință/sediu în România.

3.3. Datele furnizate de participanți trebuie să fie corecte, complete și conforme cu realitatea.

3.4 Câștigătorul/câștigătoarea va fi ales/aleasă în data de 15 decembrie 2022, prin tragere la sorți online, pe baza de Nr. comanda. Câștigatorul/câștigătoarea va fi contactat/ă telefonic sau prin e-mail și va fi afișat pe Blogul Cupio și pe rețelele de socializare Cupio.

4. Înscrierea la tombolă

4.1. Pentru a participa la concurs, în funcţie de specificul acestuia, participanţii trebuie:

– să acceseze pagina www.cupio.ro

– să se înregistreze cu contul de client / În situația în care persoana nu deține un cont client pe site-ul Cupio, aceasta trebuie să își creeze un cont, completând datele solicitate la crearea contului. 

– să plaseze minim o comandă pe www.cupio.ro în perioada 11.11.2022 – 13.11.2022. Vor participa automat la tragerea la sorţi doar persoanele care au o comandă/achiziţie finalizată, încasată, livrată și nereturnată.

4.2. Prin înregistrarea la Tombolă, participanţii își dau acordul expres pentru utilizarea datelor personale.

4.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a utilizatorilor ce nu respecta cerinţele tombolei.

4.4. Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu tombola şi prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la tombolă ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte.

4.5. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

5. Dreptul de participare

5.1. Poate participa la acestă tombolă orice persoană fizică din România, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora.

6. Premiu

6.1. Voucher valoric în valoare de 1000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din 15 decembrie 2022), ce poate fi utilizat doarpe www.cupio.ro

6.2. Valabilitatea voucherului este de 3 luni de la data înmânării premiului.

6.3. Valoarea voucherului nu include taxa de transport.

7. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI/CÂȘTIGĂTOAREI

7.1. Câștigătorul/Câștigătoarea va fi ales/aleasă în dată de 15 decembrie 2022, prin tragere la sorți cu ajutorul platformei www.random.org sau www.miniwebtool.com/random-picker, cu ajutorul numărului de comandă.

7.2. Câștigătorul/Câștigătoarea va fi contactat/ă telefonic sau prin e-mail și va fi afișat/ă pe pagina de Blog Cupio și pe rețelele de socializare Cupio.

7.3. În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani şi/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nicio situaţie, cedarea premiului câştigat către unul sau mai mulţi terţi.

7.4. În cazul în care persoana declarată câștigătoare nu poate fi contactată din motive neimputabile oragnizatorului, cum ar fi dar fără a se limita la număr de telefon greșit, adresa de e-mail incorectă și dacă în termen de 15 zile de la momentul afișării rezultatelor concursului nu contactează organizatorul pentru revendicarea premiului sau nu transmite datele de livrare, premiul câștigat va fi realocat către persoană rezervă extrasă urmând același proces de contactare.

8. VALIDAREA CÂȘTIGĂTORULUI/CÂȘTIGĂTOAREI

8.1. Validarea Câștigătorului/Câștigătoarei se va face pe baza adresei de e-mail și a următoarelor documente:

– un document de identitate valabil

9. Protecţia datelor personale

9.1. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:

Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind adresa de e-mail pe care candidaţii o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câștigătorul/Câștigătoarea îşi dă, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, nr. de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiului stabilit prin acest Regulament;

9.2. Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câștigătorului/Câștigătoarei şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

9.3. Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, că datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală la adresa de mail date.personale@cupio.ro

9.4. Participanţii au, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

10. Litigii

10.1. Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

10.2. Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.

10.3. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.

10.4. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

10.5. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.

10.6. Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.

10.7. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.

10.8. Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune.

11. Regulamentul concursului

11.1. Regulamentul concursului este disponibil pe blogul Cupio, www.cupio.ro și pe retelele de socializare Cupio.

11.2. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.

11.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.

11.4. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

11.5. În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiul câștigat nu se va acorda.

11.6. Contact:

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de mail: monica.rosianu@cupio.ro.

CONDUCEREA UNITATII S.C.  RAZADI S.R.L.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN