Povești despre sexualitate, pasiune, curaj. Descoperă-le pe toate într-o colecție care te seduce

Lifestyle Love Manichiură Noutăți Manichiură

Roșu. Culoarea pe care te poți baza oricând. Culoarea care exprimă atât eleganță, cât și simplitate. Culoarea care abundă de feminitate și finețe. Culoarea care se regăsește acum într-o colecție specială de oje semipermanente Cupio – Ruby Collection.

”Există o nuanță de roșu potrivită pentru orice femeie”, spunea Audrey Hepburn.

Cu siguranță ești de acord cu această afirmație. De câte ori te-a ”salvat” din impas culoarea roșie când nu știai cu ce sa te îmbraci la un eveniment important? Când nu știai ce culoare să porți pe buze? Când nu știai ce culoare să alegi la manichiură?

Culoarea roșie va ocupa mereu un loc special în preferințele noastre, ale femeilor. De ce? Te lăsăm să descoperi în articolul de mai jos.

Roșu – o culoare a extremelor 

Culorile au un rol important în viața noastră. Ne influențează gândirea, ne inspiră în luarea deciziilor și ne schimba starea de spirit, în bine sau în rău. Din fericire, însă, putem alege ce culori vrem să purtăm sau să avem aproape, astfel încât să ne influențeze în bine.

Dragoste, pasiune, seducție, erotism, vigoare, curaj, putere, sânge, pericol, agresivitate, pericol: ROȘU. O culoare a extremelor, care are semnificații pozitive și negative, deopotrivă.

Una dintre cele mai ”înflăcărate” și intense culori din spectrul cromatic, roșul exprimă și sexualitate. O lenjerie intimă de culoare roșie sau un ruj roșu intens sunt considerate provocatoare și sunt la mare căutare de femeile care vor să emane feminitate prin toți porii.

Cultura populară asociază această culoare cu senzualitatea și cu deschiderea femeilor către noi experiențe în ceea ce privește sexualitatea. Potrivit unor studii, bărbații consideră că femeile care poartă roșu sunt mai receptive din punct de vedere sexual.

Femeile sunt atrase în general de nuanțe de roșu spre violet. Gama lor de preferințe se încadrează între roșul-cireașă, roșul-purpuriu și magenta (roșul-aprins).

Semnificații pozitive ale culorii roșii

virilitate, erotism, pasiune, dragoste
îndrăzneală, independență
energie, curaj, putere
acțiune, dinamizare

Semnificații negative ale culorii roșii
avertisment, pericol
agresivitate, violență, război
sânge, martiriu, vânătoare


Rubinulcel mai nobil ROȘU

Ales de regina Victoria a Angliei pentru a-și împodobi coroana, rubinul evocă nobilimea și bogăția. Rubinul se distinge prin culoarea sa roșu aprins și este una dintre cele mai faimoase și rare pietre prețioase.

Culoarea rubinului poate varia de la roșu aprins până la maro-roșcat închis. Totuși culoarea favorită a rubinului este un roșu sângeriu intens, cu tonuri ușor reci, albăstrui. Valoarea sa poate ajunge la câteva mii de dolari pe carat.

Ruby Collection – o colecție inspirată din dragoste pentru ROȘU

Reiterăm citatul lui Audrey Hepburn, care spune ”Există o nuanță potrivită de roșu pentru orice femeie”. Iar aceasta se regăsește, fără doar și poate, în noua gamă de oje semipermanente de la Cupio – Ruby Collection.

Pasiune, obsesie, dragoste, sexualitate, finețe, flirt, scânteie… trăiește toate aceste sentimente purtând cele mai înflăcărate nuanțe de roșu pe unghiile tale. Descoperă-le pe toate în Ruby Collection și alege să te simți mai feminină, mai elegantă, mai seducătoare în propria piele!

Ruby Collection include 10 culori cu tente variate de roșu, potrivite pentru orice ocazie. Toate sunt atent selectate pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi în materie de culoarea roșie.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN