Obține bucle lejere fără a-ți deteriora părul!

Inspire Lifestyle

Vrei să ai bucle lejere sau un păr ondulat și sănătos, fără a fi nevoită să îl supui unor surse de căldură? Bigudiurile sunt soluția!

Accesorii la mare căutare de toate femeile, bigudiurile sunt folosite fie pentru a da volum părului, fie pentru a realiza o coafură lejeră, mai ales că reprezentantele sexului frumos se plictisesc destul de repede de aceeași coafură.

Una dintre cele mai utilizate și simple metode de a oferi părului un aspect frumos și aranjat este folosirea de bigudiuri clasice, fără sursă de căldură. Astfel, nu trebuie să vă îngrijorați de faptul că v-ați putea deteriora părul.

Modele de bigudiuri

Există mai multe tipuri de bigudiuri:

Bigudiurile cu scai – folosite și acum de marii stiliști de la Hollywood, sunt utilizate mai cu seamă pentru a da volum părului, dar și pentru realizarea de bucle lejere la vârfurile șuvițelor de păr.

Dacă alegi să îți aranjezi părul folosind bigudiuri cu scai trebuie să știi că acestea nu necesita cleme pentru prindere pentru că se agață imediat de șuvițe. Sunt recomandate a se utiliza pe părul uscat.

Bigudiurile cu burete – au o clemă specială care le face să susțină șuvițele de păr. Sunt ușor de aplicat și au un mare avantaj – nu te vor incomoda deloc în cazul în care vrei să adormi cu ele în păr. Se folosesc pe părul puțin umed.

Bigudiurile tip spirala – sunt confecționate dintr-un material foarte flexibil și ușor. Ajută la obținerea unor bucle lejere, spiralate. Se aplică pe părul umed și de îndepărtează numai după uscarea completă a acestuia.

Cum se aplică bigudiurile

Pentru ca buclele realizate cu produse pentru păr de la Cupio, să se mențină mai mult timp, indiferent că vă doriți să fie mari, mici, lejere sau mai strânse, apelați și la produse de styling, cum ar fi spuma de păr sau ceara pentru păr. Acestea se aplică întotdeauna pe părul umed. Dacă părul este deja spălat și uscat, nu trebuie decât să îl umeziți un pic înainte de aplicarea produselor de styling și a bigudiurilor. Pieptănați fiecare șuviță aleasă, iar mai apoi rulați-o de la bază spre vârf, pe bigudiu. E recomandat să începeți cu șuvițele din față și să continuați cu cele din lateral, apoi la final cu cele din spate.

Bigudiurile pot fi îndepărtate în momentul în care părul s-a uscat, nu doar la suprafață, ci și la interior. Bigudiurile trebuie scoase în ordinea inversă aplicării, cu atenție și fără grabă.

Coafura va rezista mai mult dacă aplicați fixativ, pulverizând ușor, de la distanță.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN