Manichiura cu gel, în cele mai frumoase IMAGINI. Galerie FOTO

Manichiură Unghii cu gel

De bază, de construcție, de modelare, de sigilare, de acoperire, pentru french, 3 in 1 sau colorate. Acestea sunt categoriile în care se împart gelurile UV pentru manichiură. Ideale pentru unghii fragile, slabe, scurte sau cu patul unghial mic, gelurile sunt de un real ajutor în tehnica unghiilor cu gel.

Gelul de unghii este un produs revoluționar în industria manichiurii deoarece oferă durabilitate de peste patru săptămâni unghiilor tehnice. Cu ajutorul gelurilor pot fi realizate construcții, corecturi ale denivelărilor patului unghial și manichiuri colorate. Indiferent ca sunt geluri de construcție, de bază sau de culoarea, toate oferă o durabilitate de peste patru săptămâni.

Cum au apărut unghiile cu gel?

Potrivit Wikipedia, înaintea gelului a apărut acrylul. Unghiile din acryl au apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, în anul 1954, când un medic stomatolog și-a rupt o unghie în timp ce își exercita meseria. Încercând să își construiască una nouă, medicul a folosit acrylul (un material utilizat în stomatologie) și a observat câ această construcție semăna foarte tare cu o unghie naturală. De atunci, medicul stomatolog pe nume Fred Slack a continuat să caute compoziții și forme noi pentru modelarea unghiilor. Nu după multă vreme a obținut brevetul pentru inventarea compoziției din acryl.

În ultimii 20 de ani a apărut și gelul pentru construirea unghiilor tehnice, tot în SUA. Acesta a început să fie folosit în saloanele de frumusețe la scară largă, fiind un trend în domeniul manichiurii și astăzi.

Cupio comercializează o varietate de geluri pentru manichiură. Pe www.cupio.ro găsiți:

  • Geluri UV de bază
  • Geluri UV de construcție și modelare
  • Geluri pentru tehnica fără pilire (No File)
  • Geluri pentru french
  • Geluri make-up cover, de camuflaj
  • Geluri de sigilare
  • Acrylgel (RevoGel)
  • Geluri UV pentru începători (Basic)
  • Geluri 3 în 1
  • Geluri colorate

FOTO cu manichiuri realizate din geluri UV

*Toate manichiurile sunt realizate de trainerii și ambasadorii Cupio.

⭐Cover Builder
Rose

Cover Builder Gel îmbină perfect proprietățile unui gel de camuflaj și ale unui gel de construcție, iar puterea sa de autonivelare îl face să se diferențieze de alte geluri.
*disponibil în 3 nuanțe: Rose, Natural, Skin.

⭐Cover Builder Natural

Cover Builder Gel îmbină perfect proprietățile unui gel de camuflaj și ale unui gel de construcție, iar puterea sa de autonivelare îl face să se diferențieze de alte geluri.
*disponibil în 3 nuanțe: Rose, Natural, Skin.

⭐Cover Builder Skin

Cover Builder Gel îmbină perfect proprietățile unui gel de camuflaj și ale unui gel de construcție, iar puterea sa de autonivelare îl face să se diferențieze de alte geluri.
*disponibil în 3 nuanțe: Rose, Natural, Skin.

⭐Builder
Milky White

Builder Milky White Gel se remarcă prin aderență foarte bună pe unghii, chiar și după câteva săptămâni. Este recomandat pentru unghiile naturale, dar și pentru prelungire pe șablon.
*ideal pentru babyboomer;

⭐Soft Builder
Milky White

Soft Builder Milky White Gel este un produs rezistent și fiabil. Are culoarea alb-lăptos și conferă manichiurilor un aspect delicat;
*potrivit pentru construcții pe șablon, protezarea cu tips, dar și pentru lucrul pe unghii naturale.
*ideal pentru modelarea apexului în tehnica fara pilire;

⭐Forming Basic Natural Nude

Forming Basic Gel îmbină atât calitățile unui cover gel (acoperire, camuflaj), cât și pe cele ale unui builder gel (construcție, modelare).
*are o textură tip jeleu ce permite modelarea mai multor unghii concomitent.
*disponibil în 4 nuanțe: Natural Nude, Piggy Pink, Dusty Rose și Marshmallow.

⭐Flexi Slim

Flexi Slim Gel este special conceput pentru realizarea formelor cu apex negativ: soft slim, slim sau ultra slim .
*disponibil în nuanțele: Clear, Rose Petals, Mulberry Mousse, Peach Sorbet, Pink Peony.

⭐Make-up Fiber Natural

Make-up Fiber Gel este ideal pentru a fi utilizat în tehnica fără pilire. Este un produs hibrid tip cover-builder, cu un grad ridicat de acoperire. Are o formula ultra-rezistentă, îmbogățită cu fibră de sticlă.
*disponibil în nuanțele Natural, Pink, Milky White.

⭐French Maximum White

French Maximum White Gel are o  vâscozitate scăzută și opacitate maximă. Consistența fluidă îl recomandă pentru realizarea french-ului de suprafață (french pictat).
*datorită pigmentării ridicate e suficientă chiar și aplicarea unui singur strat de gel.

Geluri color

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN