La vie en… bleu. Culoarea anului 2020 care se poartă pe unghii, în machiaj și vestimentație

Inspire Lifestyle

Culoarea anului 2020, aleasă de specialiștii de la Institutul Pantone, este albastrul clasic (Classic Blue) – o nuanță liniștitoare, care exprimă în același timp simplitate, încredere și profunzime, albastrul deschis reflectă deopotrivă și optimismul.

Inspirată de ocean, de mare, această culoare va fi în centrul atenției în anul 2020, dar și toate celelalte nuanțe complementare ce ne duc cu gândul la ocean – verde marin, neon, turcoaz, bej sau alb nisipiu.

Dacă vorbim despre mai multe culori care se vor purta anul acesta este de menționat faptul că ele sunt inspirate, de regulă, din natură. Galbenul matur, portocaliul Cassis, verdele Neo Mint și albastrul pur vor fi, de asemenea, în trend.

Albastrul clasic se va regăsi în acest an atât în colecțiile vestimentare, cât și în designul de interior, dar și în industria frumuseții (make-up, manichiură, hairstyle).

Culoarea anului 2020 pe unghii

Dincolo de vestimentație și hairstyle, o femeie care vrea să fie în trend nu trebuie să își neglijeze mâinile si, mai precis, unghiile. Este clar că în acest an, cea mai râvnită culoare în materie de manichiură va fi albastru clasic.  Această nuanță se potrivește perfect pe unghii, indiferent de forma sau lungimea acestora.

Fie că optezi pentru ojele semipermanente sau pentru gelurile UV, manichiura de culoare albastră va fi un must-have în 2020.

La Cupio se găsesc nuanțe variate de albastru. Cele mai închise tonuri le au ojele semipermanente Cupio To Go! – Marine Chill, Presidential Blue, Deep Sea, Navy Blue și gelurile Cupio Iris Blue, Ocean Blue, Midnight Blue, Oxford Blue sau True Blue. Ojele semipermanente în nuanțe de albastru deschis (unele chiar spre turcoaz sau verde) sunt Cupio To Go! – Malibu, Cobalt Blue, Ocean Soul, Aether Blue, Aquamarine sau Ocean Breeze. Gelurile colorate albastru deschis sunt Tiffany Blue, Blue Heaven, Serenity, Ice Blue, Magic Turquoise. Toate nuanțele se pot vedea pe site-ul www.cupio.ro

Culoarea anului 2020 în make-up

În ceea ce privește machiajul, și la acest capitol culoarea anului 2020 va fi folosită de specialiștii în frumusețe pentru a evidenția în special ochii modelelor. Pigmenții de machiaj de culoare albastră pot fi folosiți pentru realizarea unui machiaj senzual. Albastrul intensifică irisul căprui și conferă luminozitate feței. Tenului mai rozaliu i se potrivește o nuanță delicată de bleu, iar tenului mediu i se potrivește un albastru mediu – nici foarte deschis, nici foarte închis. Persoanelor care au tenul mai bronzat li se potrivesc pigmenții de machiaj în tonuri de albastru închis.

Ca stil, trendurile acestui an sunt variate. Se poartă eyeliner-ul strident și machiajul smokey care, probabil că nu va dispărea niciodată din tendințe. Conturul de buze este, de asemenea, specific acestui an.

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN