Iron Gels, Sugar Gel Polish, FAME Lipstick – cele mai noi produse Cupio. Descoperă toate noutățile

Noutăți Make-Up Noutăți Manichiură

Industria frumuseții este într-o continuă evoluție, iar fiecare an aduce cu sine noi tendințe și inovații care ne ajută să ne îngrijim și să ne punem în valoare frumusețea naturală. Pentru că ne place să fim și să fiți mereu la curent cu tot ceea ce e nou în industria de beauty, am adus în portofoliul nostru o serie de noutăți, atât în gama de manichiură, cât și în gama de make-up!

FAME – Cea mai ”faimoasă” colecție de rujuri cremoase

Fie că vorbim despre strălucirea și glamour-ul celebrităților sau despre admirația și recunoașterea primită de persoanele de succes, conceptul de faimă a captat întotdeauna imaginația societății.

Faima poate fi definită ca recunoașterea și reputația larg răspândite, asociate în mod obișnuit cu realizări, talent sau atenție publică. Rujurile FAME sunt dezvoltate din dorința de a le face pe femeile care le poartă să se simtă atrăgătoare, importante, valoroase, faimoase, demne de admirația celor din jur.

FAME este cea mai nouă colecție de rujuri de la Cupio, disponibile în 8 nuanțe cremoase, care oferă hidratare și culoare intensă de la prima aplicare!

Rujurile FAME netezesc aspectul buzelor, blurează aspectul liniilor fine și conferă volum. Datorită texturii lejere se aplică ușor pe buze și se simt foarte confortabil pe parcursul purtării.

Un mare avantaj al acestor rujuri cremoase este faptul că au în componența lor vitamina E, un puternic antioxidant ce oferă buzelor protecție împotriva radicalilor liberi.

Gelurile Iron Cupio Basic

Iron Gels este cea mai nouă colecție de geluri care face parte din gama Cupio Basic, destinată începătorilor. Așa cum o spune și denumirea, gelurile Iron sunt rezistente, versatile și asigură necesarul pentru majoritatea tehnicilor de lucru.

Principalele caracteristici ale gelurilor Iron:

  • rezistență ridicată și structură solidă după polimerizare;
  • grad de pigmentare mediu/lejer ce conferă manichiurii un aspect delicat, cu o ușoară transparență;
  • asigură acoperire și un aspect foarte natural atunci când sunt folosite ca și culoare pe toată unghia;
  • potrivite atât pentru protecția cu gel pe unghiile naturale, cât și pentru realizarea extensiilor pe șablon sau cu tehnica tipsurilor reutilizabile;
  • asigură extensii super rezistente și usor de finisat datorită structurii stabile a gelului;
  • sunt autonivelante;
  • foarte stabile, permit modelarea cu ușurință a apexului;
  • necesită folosirea în prealabil a unui gel de bază (aderență);

Oje semipermanente Sugar Collection

O să te topești de drag când vei descoperi culorile ”delicioase” din colecția Sugar de la Cupio!

Ojele semipermanente Sugar Collection sunt perfecte pentru manichiuri glazurate în culorile verii și în explozie de confetti!

Cele 6 culori de efect îmbină granule de confetti, de diferite dimensiuni, cu baze de culoare cu aspect translucid. Se pot folosi ca și culoare pe toată unghia sau pentru a obține acel efect de tip Ombre în zona din apropierea cuticulei sau a altor tipuri de efecte pe varful unghiilor, pentru manichiurile cu prelungiri din gel UV.

It’s a Match! – BB Cream-ul care se asortează perfect cu tenul tău!

În portofoliul Cupio a mai fost adăugat un produs pentru îngrijirea și machiajul tenului. Este vorba despre BB Cream-ul It’s a Match, disponibil în trei variante de culoare – Light, Medium și Medium Plus.

BB Cream-ul este conceput pentru a fi mai ușor de utilizat și mai practic decât alte produse de machiaj. Poate fi aplicat cu degetele sau cu o pensulă, în funcție de preferințe.

Pe lângă faptul că acest produs uniformizează nuanța tenului și ascunde imperfecțiunile, BB Cream-ul are și un rol de îngrijire a pielii.

It’s a Match se potrivește perfect tenului tău. Are acoperire medie și finish luminos. Uniformizează imperfecțiunile pielii și are o textură lejeră. Hidratează și oferă protecție împotriva radiațiilor solare UVA și UVB (SPF30).

Pensule profesionale Deluxe Soft Vegan

Noile pensule de machiaj din colecția Deluxe Soft Vegan sunt ideale pentru aplicarea produselor de machiaj pe ten. Sunt realizate din păr sintetic extrafin și oferă o aplicare precisă, uniformă și ușoară.

Colecția include o pensulă pentru aplicarea fardului de ochi, una pentru definirea conturului, o pensulă pentru blending și alte două pentru aplicarea iluminatorului, respectiv a fardului de obraz.

Citește Totul despre BB Cream. Ce îl diferențiază de fondul de ten și cum îl folosești

Top 40 tendințe de manichiură pentru festivalurile din vara aceasta

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN