Interviu cu Marius Lupu: „Machiajul pentru bărbați este un must have”

Interviu

Drumul către succes este adesea foarte greu de urcat, este nevoie de ambiție, curaj, perseverență, încredere în sine, răbdare și uneori de o doză de nebunie.

Marius Lupu a devenit un nume răsunător în lumea make-up-ului, care se bucură de un mare succes în acest domeniu datorită muncii depuse, talentului intens exersat de-a lungul timpului și mai ales datorită dragostei de frumos. Programul foarte încărcat și weekend-urile pierdute au dat roade, transformându-l într-un artist de succes.

Nu am putut să trecem cu vederea peste simțul artistic foarte dezvoltat al make-up artist-ului, pe care îl putem observa încă de la prima vedere, vestimentația atent aleasă, uneori chiar excentrică, îl transformă într-un adevărat trend-setter.

Citește un interviu realizat în exclusivitate pentru comunitatea Cupio, cu Marius Lupu, make-up artist.

 

Cupio: Care a fost ultimul loc pe care l-ai vizitat și cu ce te-a inspirat?

Marius Lupu: Ultima destinație pe care am vizitat-o a fost Dubai, în luna mai, dar a fost mai degrabă o vizită de serviciu, decât o vizită turistică. În Dubai mă simt ca și acasă. Locul acela mă inspiră de fiecare dată deoarece acolo găsești un amalgam de culturi și tradiții care te inspiră foarte mult pe diferite planuri, în special pe planul artistic.

Cupio: Ce părere ai despre machiajul pentru bărbați?

Marius Lupu: Machiajul pentru bărbați este un trend, un MUST HAVE al acestor timpuri. În televiziune, bărbații sunt machiați tot timpul, de ce nu s-ar machia și în viața de zi cu zi ? Bine, aici vorbim despre un machiaj natural, purtabil, care să ascundă anumite imperfecțiuni, defecte. Bărbatii pot apela la un asemenea serviciu pentru a merge la un eveniment sau la o ședință foto.

Cupio :  Ce așteptări au româncele de la un machiaj? Care a fost cea mai exagerată cerință?

Marius Lupu : Clientele vor să arate perfect după vizita la make-up artist și la urma urmei acesta este job-ul unui make-up artist, de a scoate în evidență trasăturile frumoase ale clientei și de a ascunde defectele. Însă să  nu uităm că nu se pot face minuni doar din fond de ten și farduri. O cerință exagerată de care îmi aduc aminte acum, a fost când o clientă mi-a cerut să îi aplic 3 seturi de gene bandă, una peste alta, pentru a avea genele cât mai dese. Normal că am refuzat-o politicos.

Cupio:  Produsele de make-up îmbătrânesc tenul. Adevărat sau fals?

Marius Lupu :  Tenul îmbătrânește chiar dacă folosești produse de machiaj sau nu. Important este să știi cum să ai grijă de tenul tău, pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Cel mai important lucru pe care orice femeie ar trebui să-l respecte este curățarea și hidratarea tenului. Demachierea este obligatorie, indiferent dacă folosești sau nu machiaj, iar după demachiere, hidratarea este la fel de importantă. Deci, după părerea mea, nu produsele de machiaj îmbătrânesc tenul, ci lipsa rutinei de îngrijire a tenului.

Cupio: Ce pensule de make-up ar trebui să  fie nelipsite din trusa de machiaj a orcărei femei?

Marius Lupu : Din trusa unei femei nu are voie să lipsească pensula de aplicare a pudrei, pensule de aplicare a blush-ului și pensula de aplicare a fardului.

Cupio :Produsul Cupio preferat?

Marius Lupu : Dacă ar fi să numesc un singur produs de la Cupio ar fi cu siguranță genele, fară de care nu pot lucra, însă sunt și alte produse care îmi plac foarte mult, cum ar fi pigmenții.

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN