Inspirație pentru machiajul de Crăciun. Găsește-ți stilul preferat

Manichiură

Există o mulțime de motive pentru a iubi sărbătorile de iarnă, iar unul dintre acestea este pregătirea pentru a întâmpina Crăciunul și Revelionul în cea mai bună formă.

A fi ”în cea mai bună formă” înseamnă pentru noi, femeile, a fi frumoase, atrăgătoare și speciale. Iar pentru asta trebuie să ne simțim, în primul rând, bine în propria piele. Împăcate cu kilogramele noastre, mulțumite de tenul nostru, de manichiura noastră, de coafura noastră și de aspectul fizic general. Bineînțeles că o stare de spirit bună ne va ajuta și în aspectul exterior. Iar pentru asta trebuie să fim mai înțelegătoare, mai bune cu noi înșine, dar și cu cei din jur.

Pentru că machiajul de Crăciun este în fruntea listei oricărei femei, în preajma sărbătorilor de iarnă, ți-am pregătit câteva idei pe care le poți pune în practică:

Holiday Glam

Buzele roșii, asociate unui machiaj strălucitor, sunt o variantă pentru un look de sărbătoare.

Nu ezita să adaugi și eyeliner pentru o evidențiere completă a ochilor.

Glam Lashes

Genele false adaugă un plus de eleganță oricărui machiaj. O pereche de gene false dramatice pot fi asociate atât unui machiaj clasic, minimalist, cât și unui machiaj mai intens. Vei fi inconfundabilă!


Gold Look

Știm cu toții că iluminatorul este o modalitate extraordinară de a adăuga strălucire machiajului de sărbători. În combinație cu un fard de pleoape strălucitor, aplicat pe pleoapa mobile, va intensifica întregul look… Gold Look!

Unul dintre cele mai ușoare moduri de a adăuga puțină strălucire pleoapelor este utilizarea unui fard cremos cu particule se sidef/glitter – Muah Stardust Eyeshadow.


Blue Shades

Fardul de pleoape albastru nu mai este doar un trend al anilor ’80. El revine în vogă și acest lucru se observă și în machiajul celebrităților. De Crăciun poți purta nuanțe elegante de albastru regal sau bleumarin pe pleoape, important este să cunoști modul de aplicare al acestora. Poți actualiza clasicul smokey eye cu o nuanță vibrantă de albastru.


Graphic Liner

Machiajul grafic a fost în tendințe tot anul așa că nu există un moment mai potrivit decât sărbătorile pentru a-l purta din nou. Acordă-ți suficient timp pentru a alege forma care te prinde cel mai bine și pe care o poți realiza într-un mod corect.


Warm Neutrals

Femeile care preferă look-uri ceva mai neutre, dar în același timp care să exprime eleganță și feminitate pot opta pentru un machiaj în care sunt folosite nuanțe calde, din aceeași familie de culori. Acest tip de look este perfect atât pentru o petrecere la un restaurant, cu prietenii, cât și pentru un eveniment mai intim, în familie.


Christmas Colors

Culorile vedetă ale Crăciunului te pot pune în valoare! Un verde glitter pe pleoape și un ruj roșu îți vor conferi un aspect uimitor! Evident, acest look nu este pentru cele mai timide dintre reprezentantele sexului frumos, ci pentru cele îndrăznețe.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN