Idei pentru o manichiură perfectă de toamnă. FOTO

Inspire Manichiură

Culorile toamnei sunt o încântare pentru ochi și suflet, așa că ne-am propus să vă arătăm, în acest articol, o selecție de manichiuri specifice acestui sezon. Nuanțele calde ale ojelor semipermanente de toamnă conferă un aspect plăcut, rafinat și grațios oricărei femei ce le poartă.

Iată care sunt nuanțele de TOP ale toamnei:

MARO

O culoare caldă, ce reprezintă stabilitatea, siguranța, fidelitatea. Este culoarea pământului și a trunchiurilor copacilor. Denotă încredere și creează o atmosferă confortabilă, primitoare. Aceasta calmează emoțiile și ne aduce cu picioarele pe pâmânt.

BORDO

Bordo, bordeaux sau burgund este o culoare perfectă pentru persoanele creative sau misterioase. Culoarea vinului roșu franțuzesc Bordeaux este de fapt un vișiniu ce simbolizează demnitatea, puterea, supremația și dominația.

VERDE

Culoare a câștigului financiar, verdele aduce liniște, bună dispoziție, relaxare, meditație, echilibru și siguranță în viața persoanei care îl poartă. Verdele facilitează deconectarea nervoasă și este, totodată, culoarea speranței.

Tonuri de GALBEN, ARĂMIU, PORTOCALIU

Acestea conturează tabloul de toamnă și conferă o senzație de confort, liniște interioară. Galbenul, culoarea geloziei, stimulează atenția, predispune la comunicativitate și dă senzația de căldură și intimitate. Portocaliul este culoarea fericirii, având un efect stimulator emotiv. O culoare sociabilă care denotă optimism, veselie și protecție.

Nuanțe NUDE

Mereu o bucurie și o încântare pentru ochi și suflet, tonurile de nude exprimă liniștea interioară și seninătatea.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN