Idei de manichiură semipermanentă în luna iubirii. FOTO

Lifestyle Love Manichiură

Februarie este luna în care celebrăm dragostea. Fie că marcăm momentele speciale alături de persoana iubită de Valentine’s Day (14 februarie), fie de Dragobete (24 februarie), cert este că nu lăsăm această lună să treacă neobservată. În marile magazine, ofertele și cadourile de Ziua Îndrăgostiților sunt la mare căutare, iar în aer plutește romantismul.

Răsfățatele lunii sunt, bineînțeles, femeile. Acestea au grijă să se simtă cele mai importante, indiferent că se află sau nu într-o relație. Stima de sine, îngrijirea și feminitatea nu trebuie să-i lipsească niciuneia dintre reprezentantele sexului frumos.

Și dacă vorbim despre feminitate și îngrijire, o manichiură nouă cu siguranță că le va face pe femei să se simtă speciale în luna iubirii. Mai ales ca modelele specifice sărbătorilor de Valentine’s Day sau Dragobete sunt variate, pe toate gusturile. Mai jos poți vedea câteva idei care te vor inspira în alegerea manichiurii din luna februarie.

Ce modele de unghii să îți faci în luna iubirii?

La Cupio, ai de ales dintr-o varietate de nuanțe de oje semipermanente. În rândurile ce urmează descoperi câteva modele de Ziua Îndrăgostiților pe care le poți solicita tehnicianului de unghii, atunci când mergi la întreținere.

*Modelele de mai jos au fost realizate de trainerii & ambasadorii Cupio și de nail-artiștii care folosesc produsele brandului.

Accesorii potrivite pentru unghii în luna iubirii

Pentru o manichiură cât mai originală, poți opta și pentru ornamente de nail art. Acestea pot fi abțibilduri, tatuaje 3D, accesorii metalice sau folii de transfer.

Ornamentele Love de la Cupio sunt ideale pentru o manichiură ”iubibilă”. Le poți vedea mai jos.

Iată și alte modele de manichiură inspiraționale

*sursa – Pinterest

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN