Gene false pentru o privire seducatoare

Make-up

Ce femeie nu a visat macar o data sa aiba gene perfecte, gene dese, curbate si lungi ? Se intampla sa nu fim multumite de lungimea genelor noastre, sau de volumul acestora sau…pur si simplu ne dorim sa avem genele superbe pe care le au modelele. Din fericire, acum este foarte simplu sa avem gene seducatoare si o privire irezistibila, cu ajutorul genelor false. Este uimitor cat de mult te poate schimba un machiaj bine ales si ce look senzational vei avea in momentul in care veti purta gene false.

gene1

Aplicarea genelor false reprezinta solutia pentru a obtine repede si usor un machiaj desavarsit care va atrage atentia asupra ochilor tai, pentru o privire de neuitat. Genele false iti vor oferi un look glamorous si sunt mai usor de aplicat decat ai crede. Datorita noilor tehnologii, genele false sunt disponibile intr-un numar mare de modele, in culori, forme si dimensiuni extrem de variate. Trebuie doar sa alegi ce-ti doresti si ce ti se potriveste. Daca te pregatesti pentru un eveniment special, genele false pot fi arma ta secreta pentru a obtine un look deosebit. Un machiaj aparte al ochilor, completat de niste gene lungi iti poate schimba complet infatisarea.

gene3

Cupio International va ofera gene false individuale cu nod sau gene false tip banda, gene de calitate superioara, care se aplica foarte usor. Genele false oferite de Cupio au un aspect natural si sunt foarte usor de aplicat daca urmaresti cativa pasi simpli.
Genele Cupio pot fi folosite atat in saloanele profesionale, cat si acasa. Daca doresti sa iti aplici gene false la tine acasa, trebuie sa tii cont de cateva aspecte : In functie de momentul zilei si de evenimentul la care le vei purta, poti alege gene false cu o lungime medie sau gene false lungi si dese. Daca te-ai hotarat sa aplici gene false tip banda, iata cum trebuie sa procedezi :

• Geana se aplica de la coltul interior spre cel exterior, iar daca este mai lunga, se taie excesul la coltul exterior al genei false.
• Ulterior aplicati machiajul ochilor.
• Dupa ce machiajul este gata, se aplica adezivul cu ajutorul unui betisor.
• Poti alege un adeziv transparent, sau pentru a contura linia ochilor, poti opta pentru un adeziv negru.
• Pantru o aplicare perfecta, traseaza cu un dermatograf o linie de-a lungul ochiului.
• Apoi, aplica genele false urmarind sa le plasezi peste linia trasata.
• Se lasa genele sa se usuce cateva minute, iar apoi le putem curba cu ajutorul unui cleste pentru gene sau putem aplica un strat subtire de mascara pentru a omogeniza genele naturale cu cele false.
• Daca te intrebi cum le vei indeparta in siguranta, Cupio iti propune o solutie pentru indepartat gene false.

Acum este foarte usor sa-ti creezi un machiaj profesional. Genele false vor conferi un efect sofisticat, iar tu te vei simti ca o diva.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN