Frumusețe la superlativ. Ce look-uri au adoptat vedetele care au pășit pe covorul roșu la premiile BAFTA 2023

Lifestyle Make-up

Apariții spectaculoase pe covorul roșu la premiile BAFTA! Celebritățile s-au întrecut în ținute spectaculoase și au cucerit privirile admiratorilor cu look-urile pe care le-au adoptat.

A 76-a ediție a Premiilor Academice Britanice de Film (BAFTA) s-a desfășurat duminică, 19 februarie, la Royal Festival Hall Londra.

Trofeul pentru cel mai bun film l-a câștigat producția ”All Quiet on the Western Front”, în regia lui Edward Berger.

Pe covorul roșu au defilat vedete de top: staruri de la Hollywood și supermodele britanice, care s-au întrecut în apariții care mai de care mai spectaculoase. Vestimentațiile, coafurile, machiajul și manichiura tuturor au fost la cele mai înalte standarde.

Kate Middleton

O apariție care a furat toate privirile a fost prințesa Kate Middleton. Ea a adoptat un look luminos, cu strălucire caldă, care a completat perfect rochia și mănușile monocrome. Ochii și sprâncenele perfect definite i-au evidențiat, mai mult ca oricând, aerul regal.

Potrivit make-up artistului londonez Laura Kay, ”sprâncenele ei au fost mai arcuite decât în mod normal, mai închise cu o nuanță față de cea naturală și mult mai bine definite. Acestea au completat perfect machiajul cat-eye”.

Tenul a fost completat de un iluminator rose gold care a adăugat look-ului un aer tineresc.

Catherine Zeta-Jones

Machiajul strălucitor al ochilor a acționat ca piesă centrală a look-ului ei, ancorat fiind de un ruj de culoarea lavandei care se potrivea perfect cu paleta de culori a rochiei sale. După ce a folosit o nuanță mată de tonuri medii în pliurile ochilor și pe marginile pleoapelor superioare și inferioare, celebrul MUA Brett Freedman a utilizat o tehnică de „spotlight highlight” pentru un plus de dramatism. El a aplicat o umbră strălucitoare în centrul pleoapelor superioare și inferioare, care a fost apoi compensată de un eyeliner întunecat și de mascara. „Se fotografiază minunat și conferă ochilor o profunzime superbă”, a spus Freedman.

Florence Pugh

Actrița prezentă la BAFTA pentru a-și susține filmul ”The Wonder”, nominalizat la categoria ”Cel mai bun film britanic” și-a lăsat părul să ”vorbească”. Astfel, și-a menținut machiajul minimalist cu un fard gri, un eyeliner negru subtil, sprâncene voluminoase, obraji conturați și o nuanță de ruj nude, de culoarea buzelor.

Cate Blanchett

Câștigătoarea premiului ”cea mai bună actriță în rol principal” pentru interpretarea din filmul ”Tár”, Cate, a optat pentru o piele proaspătă și un fard de ochi natural, în nuanță rose-nude.

Julianne Moore

Actrița reușește întotdeauna să emane frumusețe și eleganță fără efort, iar duminică seara nu a făcut excepție de la regulă. Și-a evidențiat rochia simplă, neagră, Saint Laurent, cu o eșarfă albă cu pene. Pentru un plus de strălucire, Julianne și-a îmbunătățit look-ul de covor roșu cu un colier statement Bulgari.

În ceea ce privește machiajul, actrița a optat pentru o paletă de culori neutre, calde și delicate, pe ochi, buze și obraji.

Anya Taylor-Joy

Imaginea romantismului de la evenimentul BAFTA 2023, Anya Taylor-Joy a purtat o ținută semnată de marca italiană de modă de lux Schiaparelli. Rochia ei micro roz a fost în centrul atenției. Această piesă structurată în formă de cutie a fost confecționată din catifea moale și pufoasă și a prezentat o strălucire strălucitoare, precum și detalii aplicate cu fundițe.

Anya a arătat, ca niciodată, tenul ei ultra-radiant și strălucitor. Machiajul ei a fost relativ minimalist, în contrast cu ținuta.

Gwendoline Christie

Gwendoline Christie a impresionat printr-o rochie neagră cu volane și aspect dramatic. Asortat cu buclele perfecte și cu un ruj roșu îndrăzneț, machiajul a fost impecabil și i-a pus în evidență frumusețea naturală.

În galeria foto de mai jos poți vedea și alte celebrități care au făcut furori la eveniment.

sursa foto: Getty Images, elle.com

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN