Frumusețe la superlativ! Am deschis cel de-al 12-lea magazin în capitala Moldovei!

Din comunitate

Cupiolinelor, avem vești extraordinare pentru voi! Am deschis cel de-al 12-lea magazin din România!

De sâmbătă, 7 septembrie 2019, suntem mai aproape de doamnele și domnișoarele din nord-estul țării, prin noul magazin Cupio pe care l-am deschis în incinta Iulius Mall Iași.

Nu mai este un secret faptul că femeile din regiunea Moldovei au fost înzestrate de la Mama Natură cu cele mai frumoase trăsături, așa că ne-am gândit să venim în sprijinul lor cu produse profesionale, astfel ca ele să își pună în valoare aspectul exterior.

Așadar, frumoasele moldovence ne găsesc zilnic, între orele 10.00-22.00 la etajul 1 din Iulius Mall Iași (Bulevardul Tudor Vladimirescu, Spațiul E26-E26A ) cu produse profesionale de manichiură, make-up și îngrijire!

Sâmbătă, 7 septembrie, la deschidere, clienții care au pășit pentru prima dată în magazinul nostru au avut parte de surprize și cadouri. Primele 100 de persoane care au cumpărat produse Cupio în valoare de minim 50 de lei au primit cadou, la alegere, câte o ojă semipermanentă Cupio To Go! Emotions sau un ruj Matte – produse care fac parte din cele mai noi colecții ale brandului.

Noul magazin Cupio respectă conceptul tuturor celorlalte magazine din țară – este spațios și elegant, conceput special pentru femeile moderne și interesate de produse de calitate care le fac să se simtă frumoase și feminine.

În lunile următoare, Cupio va mai deschide trei noi magazine în orașele Suceava, Cluj și Sibiu.

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN