Eyeliner & Red lips. Pași simpli pentru realizarea unui machiaj deosebit

Make-up Step by Step

Un machiaj reușit este cel care pune în valoare trăsăturile frumoase ale unei femei. Ochii și buzele sunt foarte importante atunci când ne dorim să avem un look perfect.

Conturul ochilor, cât și al buzelor, sunt aspecte importante care nu trebuie tratate cu superficialitate în arta machiajului.

Vrei să-ți realizezi un machiaj deosebit, prin care să îți pui în valoare trăsăturile și nu știi de unde să începi? Make-up artistul Cupio, Alina Alexandra Baciu îți arată câțiva pași simpli pentru conturarea unui look fabulos! 💖

Step by step – Eyeliner & Red lips

Pasul 1 – Pregătirea feței

Am aplicat fondul de ten Cupio Ultimate HD cu burețelul Sweet Pastel Pancake pentru o uniformizare rapidă a tenului. Am aplicat, ulterior, Wake Up Concealer în nuanța Light Nude pentru estomparea cearcănelor și pentru luminozitate. Am setat produsele aplicate pe zona T cu pudra Soft Luminous – nuanța Light. 


Pasul 2 – Iluminarea feței

Am aplicat, cu burețelul, iluminatorul lichid Skin Glow – nuanța Champagne – pe zonele de volum (zona de deasupra de pomete, la baza nasului, pe arcadă, sub sprânceană, și pe arcul lui Cupidon – deasupra buzei – pentru mai mult volum). 


Pasul 3 – Conturarea sprâncenelor

Am conturat sprâncenele cu paleta Brow-Me pentru un efect natural. Pentru o conturare cât mai precisă a firelor de păr, puteți folosi pensula de sprâncene Cupio Double 326.


Pasul 4 – Machiajul ochilor

Am folosit paleta Skin Shades pentru conturarea feței și a pliului ochilor, iar apoi am aplicat pe pleoapa mobilă fardul cremos Muah Stardust în nuanța Spellbound, o nuanță aurie potrivită multor tipuri de tenuri și foarte versatilă. 


Pasul 5 – Eyeliner și extensii de gene

Am aplicat Silk Touch eyeliner și gene CupioLash Premium combo pentru a accentua linia genelor și pentru un efect de volum natural. 


Pasul 6 – Machiajul buzelor

Pentru conturul buzelor, am aplicat creionul Cupio Red și apoi rujul Cupiolicious în nuanța Strawberry. 

Machiajul este gata! Puteți să îl încercați și voi! 🤗🤗🤗

Model: Monica Roșianu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN