Descoperă noutățile anului 2023 la Cupio!

Noutăți Make-Up Noutăți Manichiură

2023 este un an îmbelșugat la Cupio, brandul al cărui portofoliu tocmai a fost îmbogățit cu zeci de noi produse de manichiură, machiaj și îngrijire personală.

Celor peste 10.000 de produse din portofoliu li s-au mai alăturat altele noi, iar printre acestea se află noi colecții de oje semipermanente, lacuri de unghii, geluri UV și ornamente de manichiură.

La capitolul machiaj, portofoliul Cupio s-a îmbogățit cu noi nuanțe ale celei mai iubite game Matte Lipstick. Gama de pensule, cât și cea de iluminatoare au fost, de asemenea, dezvoltate la începutul anului 2023.

O altă noutate este lansarea unei game profesionale de extensii de gene și accesorii, destinate specialiștilor din domeniu – Lash Expert.

Mermaid Collection – oje semipermanente

O gamă de oje semipermanente de efect, cu bază transparentă, dar îmbogățită cu particule strălucitoare și irizații colorate. 6 nuanțe disponibile.

Epic Flakes – Top Coat

Un finish pentru manichiuri… epice! Oferă extra strălucire manichiurilor, deoarece conține particule asemănătoare cioburilor de gheață, cu reflexii multicolore.

Love on Top – lacuri de unghii

Inspirată din dragoste pentru frumusețe, colecția de lacuri de unghii Love on Top include 12 nuanțe pigmentate care te vor cuceri de la prima aplicare!

Descoperă și nuanțele noi din colecția Cupio in the City!

În colecția de geluri de construcție Cupio au fost adăugate și geluri de make-up în nuanțele Lady Pink și Aurora. Ambele sunt disponibile în trei tipuri de gramaje: 15ml, 30ml, 50ml.

Cupio Matte Lipstick

Rujurile din gama Cupio Matte sunt disponibile acum în patru noi nuanțe: Naked, Heat, Dusty Rose și Last Kiss. Au o textură cremoasă, pigmentație intensă și rezistă pe buze timp de până la 8 ore.

Oh, My Glow!

Vă mai aduceți aminte de iluminatoarele Oh, My Glow!? Acele produse care oferă strălucire machiajului, care conțin particule ce reflectă lumina și fac pielea să radieze de frumusețe! În gamă au fost incluse două noi nuanțe:

Lumânări parfumate

O noutate din portofoliul Cupio sunt lumânările parfumate. Două arome diferite de lumânări handmade, realizate în România sunt disponibile pe www.cupio.ro. Sunt confecționate din ceară 100% naturală din soia, au fitil din lemn și un timp de ardere de până la 50 de ore.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN