Descoperă noua gamă de oje semipermanente Cupio To Go! Spring Collection 🌸

Manichiură Noutăți Manichiură

O colecție de oje semipermanente de primăvară, care ne duce cu gândul la renaștere. Asta pentru că primăvara este anotimpul în care natura revine la viață, după o iarnă friguroasă și posomorâtă.

Suntem gata să renaștem și noi, odată cu venirea primăverii! Și cum ne putem manifesta această ”revenire” la viață, dacă nu printr-o manichiură veselă, ce marchează bucuria venirii primăverii?

Spring Collection Cupio To Go! este o gamă specială, lansată în martie 2021, odată cu celebrarea a 9 ani de Cupio. Acesta este și motivul pentru care colecția include 9 nuanțe de oje semipermanente în culori vesele, pastelate, perfecte pentru o manichiură ce exprimă bună dispoziție, energie, reîmprospătare, renaștere.

Fiecare dintre cele 9 culori ne duc cu gândul la primăvară, mai cu seamă că nuanțele se aseamănă cu vestitorii acestui anotimp.

Imaginile de mai jos sunt sugestive pentru fiecare dintre cele 9 nuanțe de oje semipermanente din colecția Spring. Femeile care adoră manichiura cu oje semi pot achiziționa un kit oje semipermanente format din colecția Spring.

Snowdrop (Ghiocelul)

Ghiocelul este o plantă bulboasă din familia Amaryllidaceae și se află printre primele plante ce înfloresc primăvara. Ghioceii răsar, de obicei, înainte de topirea zăpezii şi rezistă foarte bine la temperaturile scăzute. Numele său ştiinţific este Galanthus şi înseamnă „flori albe ca laptele”.

Cherry Blossom (Flori de cireș)

Florile de cireș simbolizează fertilitatea, fericirea și sărbătoarea. În Japonia, ele sunt considerate flori naționale și întruchipează frumusețea, curtoazia și modestia. Sunt cunoscute și sub denumirea de ”sakura”. Unul din motivele pentru care „sakura” sunt atât de apreciate constă în scurta perioadă de timp în care florile rezistă în crengile cireșului. Credința buddhistă asemuie vremelnicia și frumusețea vieții cu cele ale florilor de cireș.

May Flower (Floare de mai)

Planta Mayflower (Epigaea repens) este o plantă cu tulpini neclare și ciorchini de flori roz sau albe cu miros dulce. Această floare sălbatică neobișnuită crește dintr-un tip specific de ciupercă care hrănește rădăcinile.

Lilac Kiss (Liliac)

Liliacul face parte din familia oleaceelor și înflorește primăvara. Este un arbust a cărui înălțime poate ajunge până la șapte metri, cu ramuri drepte și tulpini puțin muchiate.

Blue Bell (Albăstrele)

Originare din Europa, albăstrelele sunt o specie de plante din familia Asteraceae, cu o înălțime de 0,5 – 1 m, frunze lungi, înguste, și flori albastre. Albăstrelele se folosesc, în principal, în tratamentele legate de inflamațile ochilor, în conjuctivite, în inflamații ale ploapelor. Preparatele din albăstrele se folosesc și ca diuretic.

Poppy (Mac)

Macul de câmp  este o plantă cu flori din familia Papaveraceae. Semințele sunt utilizate în industria alimentară. În literatura persană, macul roșu este considerat floarea iubirii.

Primrose (Primula)

Florile de primula acoperă aproape tot spectrul cromatic, de la alb delicat la violet intens. Ele au un diametru de aproximativ 5-6 centimetri și între 5 și 8 petale dantelate. În tradiţia populară românească, primulele sunt flori purtătoare de noroc pentru cei care le întâlnesc în cale.

Welcome, Spring!

Spring Tan

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN