Descoperă gama profesională de produse pentru vopsirea și îngrijirea părului – Wella

Inspire

Părul este unul dintre cele mai importante “accesorii” ale unei femei, așa că acesta merită o îngrijire corespunzătoare! Un păr frumos, sănătos și strălucitor se menține doar cu produsele potrivite. Iar pentru ca tu să fii mândră de părul tău, noi ți-am pregătit produse profesionale pentru îngrijirea acestuia.

GAMA PROFESIONALĂ WELLA, DISPONIBILĂ PE WWW.CUPIO.RO

De acum, pe www.cupio.ro, găsești vopsele pentru păr și produse de îngrijire a părului: șampoane, balsamuri și măști bogate în ingrediente hrănitoare care ajută la regenerarea și hidratarea părului.

Dacă ai părul vopsit, ideal este să alegi gama Wella Invigo Color Brilliance, care te va ajuta să îți menții o culoare frumoasă și strălucitoare a părului pentru mai multă vreme.

Invigo Color Brilliance Shampoo este un șampon destinat părului colorat, deoarece îi oferă acestuia o protecție de lungă durată a culorii. Disponibil în două variante, una specifică părului fin și normal, iar cealaltă destinată părul aspru.

Brilliance Conditioner – un balsam creat special pentru a îmbunătăți aspectul părului și pentru a menține culoarea pentru un timp mai îndelungat.

Cum îl folosim: pe părul proaspăt spălat, tamponat cu un prosop, aplicăm produsul pe lungimi și vârfuri.
Valabil în 2 versiuni: păr fin/normal și păr gros/aspru.

Invigo Brilliance Mask – tratament intens pentru îmbunătățirea aspectului părului și a culorii.

Recomandare în modul de folosire: după șamponare, se tamponează părul într-un prosop și se aplică masca pe lungimi și vârfuri.
Timp de acționare: minim 5 minute – cu cât timpul de acționare este mai lung, cu atât părul va fi mai hidratat.
Valabil în 2 variante: păr fin/normal și păr aspru.

Invigo Nutri Enrich – gamă de produse destinate părului uscat.

Invigo Nutri Enrich Shampoo – destinat părului uscat, lipsit de vitalitate.

Invigo Nutri Enrich Mask – reface și hidratează părul uscat în profunzime.

Invigo Nutri Enrich Conditioner – nutriție instantanee și profundă pentru netezime și suplețe.

Timp de acționare pentru mască și balsam: minim 5 minute. Asemenea celorlalte tratamente, cu cât timpul de acționare este mai lung, cu atât părul va fi mai hidratat.

Care Elements Renew – gamă profesională fără sulfați, parabeni și fără coloranți artificiali. Ajută la protejarea keratinei din păr.

Care Elements Renew Shampoo – protejează keratina din păr, hidratează și hrănește părul  de la rădăcina până la vârfuri.

Cum îl folosim: are o consistență ușoară de gel – cantitatea aplicată nu va fi foarte mare, deoarece șamponul face spumă din abundență. Este un șampon care trebuie clătit un timp mai îndelungat decât restul șampoanelor. Întotdeauna  șamponul este cel pe care îl clătim bine de tot, chiar insistând pe zona scalpului. Conditionerul sau masca se clătesc bine, dar în același timp, la finalul operațiunii, părul trebuie să rămână mătăsos și usor de descâlcit.

Elements Renew Conditioner – fără sulfați, parabeni sau coloranți artificiali, întărește structura firului din interior spre exterior și ajută la repararea și păstrarea vitalității naturale a părului.

Timp de acționare: 3-5 minute. Hidratare foarte bună, lasă părul fin și mătăsos.

Elements Renew Mask – mască nutritiv hidratantă, reface și protejează structura internă, întărind părul. Este recomandat și parului mai deteriorat care are nevoie de hidratare.

Mod de aplicare: Aplicați produsul pe părul umed tamponat cu prosopul. Distribuiți uniform pe lungimi și vârfuri, lăsând produsul să acționeze minim 5 minute.

Fusion Hair Recovery Care – O colecție destinată părului deteriorat. Până la 95% mai multă rezistență împotriva ruperii și deteriorării părului. Proiectat pentru a repara și proteja părul. Până și cel mai deteriorat păr se va simți reînnoit, elastic, mătăsos și rezistent împotriva ruperii.

Care Fusion Intense Repair Shampoo – Este un șampon delicat care ajută la repararea parului deteriorat. Din momentul în care îl aplici pe păr simți cum lucrează, curăță, îngrijește și elimină impuritățile. Părul rămâne mătăsos după folosire.

Fusion Intens Repair Conditioner – Un conditioner intens hidratant care protejează instant împotriva ruperii.

Mod de aplicare: Spălăm părul și tamponăm cu prosopul, după care aplicăm cantitatea necesară de produs pe lungimi și vârfuri.

Fusion Intese Repair Mask – Mască intens reparatoare, concepută pentru părul deteriorat și fragil. Oferă rezistență împotriva ruperii și protejează, având la bază aminoacizi din mătase pentru o hidratare mai intensă.

Mod de folosire: Pe părul spălat și tamponat cu prosopul, aplicăm produsul uniform pe lungimi și vârfuri.
Timp de acționare: minim 5 min. Cu cât produsul stă mai mult pe păr, cu atât părul se va simți mai mătăsos și hidratat.

Oxidanții Wella Professionals Welloxon

Gama de oxidanti Welloxon Perfect a convins stiliștii din întreaga lume de calitățile profesionale pe care le include. Consistența este deosebit de densă, textura sensibil mai cremoasă, iar versatilitatea produsului are certe influențe pozitive asupra rezulatului final: o colorare vibrantă, care satisface și cele mai exigente gusturi. S-a demonstrat practic că Welloxon Perfect contribuie la o distribuție optimă a vopselei pe firul de păr, la acoperirea cu succes a firelor albe, având în paralel o acțiune precisă și totodată delicată.

Vopseaua Wella Koleston Perfect 

Vopseaua de par Wella Koleston Perfect este în topul mondial al produselor pentru îngrijirea părului. Mai mult, este piatra de hotar în ceea privește vopsirea părului pentru stiliștii din întreaga lume. Motivele sunt numeroase: o varietate largă de nuanțe, acoperire maximă a firelor de păr albe, intensitate a culorii, folosire ușoară. Toate acestea și multe altele fac din Wella Koleston Perfect un produs pe care clienții și stiliștii pot conta cu încredere.

 

Despre gama profesională Wella

Wella ne oferă produse profesionale de peste 135 de ani. Game de culori vibrante, începând de la vopseaua permanentă la cea semi-permanentă, toate sunt destinate să te ajute să obții orice look… de la culori îndrăznețe la nuanțele de blond mult dorite, dar și până la cele mai naturale nuanțe.

Acest brand ne oferă o gamă atât de largă de produse, încât fiecare dintre noi ne găsim cu ușurință produsele destinate tipului de păr. Plecând de la alegerea culorii preferate, styling-ul perfect și nu în ultimul rând o gamă mare de îngrijire de care părul nostru are atâta nevoie.

Cu Wella descoperi produse profesionale destinate fiecărui tip de păr, poți avea siguranța calității si certitudinea că vei găsi cel puțin un produs care să satisfacă nevoile parului tău: pornind de la culoarea mult dorită, la șampoane și tratamente, la produsele pentru styling-ul de zi cu zi.

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN